BEAUTYΠώς μπορείς να φορέσεις το λευκό μολύβι και να αναδείξεις το βλέμμα...

Πώς μπορείς να φορέσεις το λευκό μολύβι και να αναδείξεις το βλέμμα σου; (τα καλύτερα tips)

Το μαύρο μολύβι και το eyeliner ήταν πάντα βασικό για ένταση στο βλέμμα. Αυτό όμως που έκλεψε φέτος την παράσταση στα shows των σχεδιαστών είναι το λευκό μολύβι.

Το λευκό eyeliner θα δώσει ζωντάνια, θα τραβήξει τα βλέμματα και θα χαρίσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα χωρίς προσπάθεια. Πιο κάτω θα διαβάσεις τα tips που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο beauty look με το λευκό Liner.

Diorbeauty 272818681 444861997186759 494961439301258599 N
  • Μπορείς να τo χρησιμοποιήσεις για να ευθυγραμμίσετε τη γραμμή της βάσης του βλεφάρου και κάνοντας τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα.
  • Εφάρμοσε το λευκό eyeliner ή μολύβι σε όλη την περιοχή των βλεφάρων. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα σκληρό πινέλο για σκιές ματιών ή το δάχτυλο σου και ανακάτεψε το απαλά για ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Βάλε την αγαπημένη σου σκιά ματιών για να δημιουργήσεις ένα στιγμιαίο pop αποτέλεσμα. Η λευκή βάση θα αποτρέψει τη σκιά από του να τρέξει και επίσης θα την κάνει να διαρκέσει περισσότερο.
16
  • Μερικές από τις αγαπημένες εμφανίσεις με eyeliner περιλαμβάνουν εφαρμογή μακριά από τις γραμμές των βλεφαρίδων σου (πάνω ή κάτω). Μπορείς να παίξεις με διαφορετικά σχήματα και γραμμές στα μάτια σου εάν αυτό που λαχταράς είναι μια αίσθηση διαστάσεων. Η ευκρίνεια της λευκής γραμμής που τοποθετείται πάνω από την πτυχή του βλεφάρου, ενώ παράλληλα ακουμπά είναι ένα καλόγουστο εφέ. Σχεδίασε προσεκτικά τη γραμμή πάνω από την πτυχή με μία κίνηση, διασφαλίζοντας ότι η επένδυση παραμένει λεπτή σε σχήμα.
  • Ο συνδυασμός μαύρου και λευκού είναι ακαταμάχητος. Αφού, λοιπόν, κάνεις την κλασική επένδυσή σου στο μαύρο, μπορείς από πάνω να δημιουργήσεις μια όμοια λευκή γραμμή. Αυτό θα δώσει έμφαση, βάθος αλλά και θα σκιαγραφήσει το μάτι σου εντυπωσιακά.
Woman Wearing White Eyeliner Red Lipstick White Eyeliner Px

Ένας από τους πιο χρήσιμους τρόπους για να φορέσεις λευκό eyeliner είναι στις εσωτερικές σου γωνίες, ώστε να φωτίσει η όψη των ματιών σου. Το υπέροχο με τη λευκή επένδυση είναι ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με οποιονδήποτε συνδυασμό σκιάς ματιών επιλέξεις. Εφάρμοσέ το στις εσωτερικές γωνίες κάθε ματιού αφού κάνεις τη σκιά ματιών σου και μετά ολοκλήρωσε με μασκάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS