ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς να αφαιρέσεις το gel manicure βήμα-βήμα στο σπίτι

Πώς να αφαιρέσεις το gel manicure βήμα-βήμα στο σπίτι

Αν και μπορεί να νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο να το αφαιρέσεις μόνη σου στο σπίτι, στην πραγματικότητα, μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

 

Βήμα 1ο: Αρχικά, με μια λίμα ξεκίνα  να λιμάρεις όλη την εξωτερική επιφάνεια του νυχιού. Δε χρειάζεται να αφαιρέσεις όλο το χρώμα, μόνο να φύγει η γυαλάδα του gel, δηλαδή το top coat.

Βήμα 2ο: Βάλε στο δέρμα γύρω από το νύχι κάποιο ειδικό έλαιο για πετσάκια ή κρέμα χεριών, για να μαλακώσει η περιοχή εκεί. Έτσι θα προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από το ασετόν που θα μπει μετά.

Βήμα 3ο  : Στη συνέχεια, βύθισε μερικές μπάλες βαμβακιού με ασετόν, για να βεβαιωθείς ότι το προϊόν έχει πάει παντού. Και τοποθέτησε τις μπάλες σε κάθε νύχι (μία στο καθένα) και τύλιξε τα νύχια σου με κομματάκια αλουμινόχαρτου που θα έχεις κόψει. Άφησε τα έτσι για 10-15 λεπτά.

Βήμα 4ο: Αφού το χρώμα έχει αρχίσει να φεύγει, βγάζεις τα βαμβάκια με το αλουμινόχαρτο από τα νύχια σου. Με ένα ξυλάκι άρχισε να πιέζεις το χρώμα μέχρι να φύγει.

Βήμα 5ο: Αφού έχεις ολοκληρώσει με τα παραπάνω, θα πρέπει να ενυδατώσεις πολύ καλά τόσο τα νύχια όσο και το δέρμα σου με μία κρέμα ή ένα λαδάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS