BEAUTYΠώς να αντιμετωπίσεις την εποχική τριχόπτωση (tips από την Apivita)

Πώς να αντιμετωπίσεις την εποχική τριχόπτωση (tips από την Apivita)

Έχοντας καλωσορίσει το φθινόπωρο και έχοντας αφήσει πίσω ένα ζεστό καλοκαίρι με άπειρες βουτιές στη θάλασσα, ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας κι επιστρέφοντας στους ρύπους της πόλης και τα καθημερινά μικρόβια, είναι δεδομένο πως τα μαλλιά σου θα έχουν ανάγκη από άμεση επανόρθωση.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο απεικονίζονται στη χτένα, την μπανιέρα ή στο μαξιλάρι, που έχουν γεμίσει με χαμένες τρίχες. Οι περισσότερες ελαφριές μορφές γυναικείας τριχόπτωσης παύουν να μας ταλαιπωρούν από τη στιγμή που θα προλάβουμε το «κακό» στη… ρίζα του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλη η δύναμη και η ενέργεια των μαλλιών ξεκινά από το εσωτερικό τους. Συνεπώς, εκεί πρέπει να επικεντρώσεις τη φροντίδα τους και η συνταγή είναι: σωστή διατροφή, ειδικά προϊόντα και κατάλληλο μασάζ!

Adobestock 229879881 Copy

APIVITA Vs τριχόπτωση

Η νέα σειρά APIVITA κατά της τριχόπτωσης διαθέτει υψηλά ποσοστά φυσικότητας, έως και 99% και είναι εμπλουτισμένη με περισσότερα ελληνικά βιολογικά εκχυλίσματα. Η αποτελεσματικότητα της σειράς APIVITA κατά της τριχόπτωσης ενισχύεται με το νέο, μοναδικό σύμπλοκο των εργαστηρίων της, Hippophae Tonic Complex- ένα superfood για τα μαλλιά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας. Το Hippophae Tonic Complex είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο ενεργοποίησης που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της APIVITA και έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη ζωή της τρίχας. Συνδυάζει τη συμπυκνωμένη δύναμη του Ιπποφαούς, μιας υπερτροφής, ενός «superfood» για τα μαλλιά με τις ισχυρές τονωτικές ιδιότητες του δενδρολίβανου.

Η APIVITA αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των μαλλιών και κάθε προϊόν της είναι ολιστικό και έχει πολλαπλές δράσεις. Για κάθε ανάγκη υπάρχει και μια ολοκληρωμένη φροντίδα με προϊόντα (Pre Shampoo, Shampoo, After Shampoo). H σειρά είναι εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια που ενισχύουν τη δράση των προϊόντων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διάθεση και τον ψυχισμό.

Για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά λοιπόν η τριχόπτωση χρειάζεται ολιστική αγωγή και ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης. Σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι πολύ σημαντική.

Apivitacyprus 242324325 533320301104683 6743196601716313798 N

Η ΣΕΙΡΑ: H ολοκληρωμένη σειρά TONIC για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης συμβάλλει στη ρύθμιση της εποχιακής ή κληρονομικής τριχόπτωσης και ευνοεί την ανάπτυξη υγιών μαλλιών.

1 Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για άνδρες

με IPPOPHAE TONIC COMPLEX & Δενδρολίβανο (89% φυσικά συστατικά)

Τα φυσικά, δραστικά συστατικά του αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση ενώ παράλληλα θρέφουν και αναδομούν τα αδύναμα μαλλιά. Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα τονωτικό και αντιγηραντικό έγχυμα ελληνικού και βιολογικού δενδρολίβανου.

  • Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης
  • Αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών
  • Ρυθμίζει την λιπαρότητα

1 (copy)
1 (copy)

2. Τονωτικό Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για γυναίκες

με IPPOPHAE TONIC COMPLEX & Δάφνη (89% φυσικά συστατικά)

Τονώνει το τριχωτό και τα μαλλιά (76%), καταπολεμά αποτελεσματικά την τριχόπτωση (76%) τα μαλλιά είναι πιο λαμπερά (72%) και πιο δυνατά (68%)

  • Ενισχύει τα μαλλιά κατά της τριχόπτωσης
  • Ενυδατώνει και θρέφει
  • Χαρίζει όγκο και λάμψη
2 Copy 2

3. Μαλακτική Τονωτική Κρέμα για Αδύναμα Μαλλιά με HIPPOPHAE TONIC COMPLEX & Δάφνη 97% φυσικά συστατικά

Δίνει όγκο και αντοχή στα μαλλιά, τα βοηθά να είναι πιο δυνατά και υγιή, ενυδατώνει και θρέφει χαρίζοντας λάμψη, προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις και προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα

  • Ενδυναμώνει τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά
  • Προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας
  • Χαρίζει όγκο
3 Copy 2

4. Λοσιόν κατά της Τριχόπτωσης για άνδρες & γυναίκες με HIPPOPHAE TONIC COMPLEX & Λούπινο  (99% φυσικά συστατικά) – 6 δράσεις σε μια λοσιόν για υγιή, πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά

  • Προλαμβάνει, μειώνει και καθυστερεί την τριχόπτωση
  • Βελτιώνει την πυκνότητα των μαλλιών
  • Μη λιπαρή υφή
  • Ρυθμίζει τη λιπαρότητα

Χρήση: Εφάρμοσε είτε σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο είτε σε στεγνά μαλλιά. Χτένισε τα μαλλιά προς τα πίσω κάνοντας χωρίστρες και ψέκασε στις ρίζες κατά μήκος της χωρίστρας, 8-10 φορές σε κάθε πλευρά του κεφαλιού. Κάνε ελαφρύ μασάζ, ώστε να τονωθεί η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν ξεπλένεται και συνίσταται να χρησιμοποιείται καθημερινά για 3 μήνες.

4 Copy 1

5. Κάψουλες για υγιή μαλλιά & νύχια* με Ιπποφαές, Ψευδάργυρο & Βιοτίνη Μία κάψουλα την ημέρα, μετά το κυρίως γεύμα, Για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης συνίσταται τρίμηνη θεραπεία.

Χαρίζει υγιή μαλλιά & νύχια
• Συμβάλλει στην ενδυνάμωση των μαλλιών

5 (copy)

Η ολοκληρωμένη σειρά APIVITA κατά της τριχόπτωσης διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο, στο The APIVITA Experience Store, Στασικράτους 31, Λευκωσία καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS