BEAUTYΠώς να αποκτήσεις τέλεια πόδια για τα καλοκαιρινά σου outfit

Πώς να αποκτήσεις τέλεια πόδια για τα καλοκαιρινά σου outfit

Ο υδράργυρος έχει πια ανέβει και στη front row της γκαρνταρόμπας σας σίγουρα εμφανίζονται δειλά δειλά τα short shorts, οι φούστες και τα sundresses που σας περίμεναν καρτερικά στις θήκες τους τόσους μήνες.

Ο ενθουσιασμός μιας νέας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας συνοδεύεται πάντα με το αίσθημα δυσαρέσκειας που προκύπτει απ’ τη συνειδητοποίηση ότι η αποτρίχωση αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι τις καθημερινής ή έστω εβδομαδιαίας ρουτίνας περιποίησης. Ακολουθούν τα καλύτερα μυστικά για απαλά πόδια και τα προϊόντα που αξίζουν μια θέση στη ρουτίνα περιποίησής τους:

Βήμα 1ο: Απολέπιση

Πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από με ένα body scrub. Η διαδικασία αυτή εκτός από το ότι θα κάνει την επιδερμίδα πραγματικά απαλή, θα βοηθήσει έτσι ώστε το ξυραφάκι, στο επόμενο βήμα, να μπορεί να πάει όσο πιο κοντά στη ρίζα της τρίχας γίνεται.

Βήμα 2ο: Αποτρίχωση

Σειρά έχει η αποτρίχωση των ποδιών, χρησιμοποιώντας έναν αφρό ξυρίσματος και ένα ξυραφάκι καλής ποιότητας, κατά προτίμηση με 3+ λεπίδες. Το συγκεκριμένο βήμα μπορεί να παραληφθεί εάν έχετε απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης, όπως lazer ή κερί.

Βήμα 3ο: Ενυδάτωση

Επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας. Την καλοκαιρινή περίοδο, την τιμητική τους έχουν τα body butters ή αλλιώς τα βούτυρα σώματος, τα οποία χαρίζουν την βαθιά ενυδάτωση που τόσο αποζητά η καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Στα plus το γεγονός ότι της χαρίζουν ένα δροσερό και κομψό άρωμα που σίγουρα θα μαγνητίσει στο πέρασμά σας.

Βήμα 5ο: Λάμψη

Η τελική πινελιά δίνεται με ένα έλαιο σώματος, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο ένα από τα πιο «δυνατά» σημεία του σώματος μιας γυναίκας. Για ένα πιο διακριτικό glowy look ιδανική επιλογή είναι ένα ενυδατικό λάδι με υπέροχο εξωτικό άρωμα, ενώ για ένα μια πιο show stopping εμφάνιση, προτιμότερη είναι η εφαρμογή ενός ιριδίζοντος ελαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS