BEAUTYΠώς να δημιουργήσεις την τέλεια βάση (plus τα προϊόντα κλειδί)

Πώς να δημιουργήσεις την τέλεια βάση (plus τα προϊόντα κλειδί)

5 βήματα για να μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου σε αψεγάδιαστο καμβά…

#1 Το καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα πριν το φον ντε τεν είναι το Α και το Ω για μία αψεγάδιαστη βάση, αλλά για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερη φυσική λάμψη θα χρειαστεί να κάνετε αυτό το έξτρα βήμα. Ποιο είναι αυτό; Να εφαρμόσετε μία ενυδατική μάσκα και να κάνετε ταυτόχρονα μασάζ στο πρόσωπο είτε με τα δάκτυλα είτε με ένα jade roller, το οποίο θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και θα μειώσει τυχόν πρηξίματα στο πρόσωπο.

#2 Μπορείτε να χρησιμοποιήστε 2 διαφορετικά primers για να αποκτήσει το δέρμα σας ένα τέλειο air-brushed αποτέλεσμα, το οποίο θα διαρκέσει όλη μέρα. Πώς; Εφαρμόστε ένα primer κατά της λιπαρότητας στο μέτωπο, κοντά στα μαλλιά, στα πλαϊνά της μύτης, γύρω από το στόμα και μετά ένα διάφανο illuminator ή σταγόνες λάμψης στην κορυφή των ζυγωματικών!

#3 Εφαρμόστε το foundation σας μόνο εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Σε σημεία που χρειάζονται κάλυψη όπως οι μαύροι κύκλοι, τα σπυράκια και οι ατέλειες ταμποναριστά βάζετε ελάχιστη ποσότητα από ένα κονσίλερ.  Ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου, στα μήλα, και μετά κάντε blending προς τα έξω. Προσοχή μην ξεχάσετε την περιοχή γύρω από το στόμα, η οποία είναι επιρρεπής στους κίτρινους υποτόνους και τις σκιάσεις. Αν στοχεύετε σε ένα super φυσικό αποτέλεσμα παραλείψετε την κορυφή της μύτης και τα ρουθούνια.

#4 Άσχετα με ποιο εργαλείο χρησιμοποιείτε για την εφαρμογή του foundation σας -πινέλο, σφουγγαράκι μακιγιάζ, δάχτυλα-, πάντα κάντε κινήσεις όπως αυτές που κάνει η μανικιουρίστα σας με ένα buffer, (ταμποναριστές στην περίπτωση του σφουγγαριού). Ποτέ μην τραβάτε το foundation από δω κι από κει σαν να ζωγραφίζετε. Μόνο δουλεύοντας το προϊόν στο δέρμα θα πετύχετε την ιδανική κάλυψη και θα αποφύγετε τα «σπασίματα».

#5 Τελευταίο βήμα για την τέλεια βάση είναι η πούδρα. Δοκιμάστε όμως να απομακρύνετε τη λιπαρότητα (αν έχετε) με blotting papers. Μετά το blotting, πάρτε μία ανάλαφρη πούδρα σε ελεύθερη μορφή και «κλειδώστε» το foundation στη θέση του. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και εφαρμόστε την πολύ ελαφριά και μόνο στις περιοχές που γυαλίζουν πιο πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS