BEAUTYΠώς να εφαρμόσετε ψεύτικα νύχια σύμφωνα με τις οδηγίες μιας nail artist

Πώς να εφαρμόσετε ψεύτικα νύχια σύμφωνα με τις οδηγίες μιας nail artist

Τα περιποιημένα νύχια μπορούν πολύ εύκολα να δώσουν ένα boost στη διάθεσή σας. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να επισκεφθείτε την manicurist σας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε το μανικιούρ σας. Τα press on ή αλλιώς ψεύτικα νύχια αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες δεν έχουν την υπομονή ή το “ταλέντο” να βάψουν μόνες τα νύχια τους. Ιδού ο σωστός τρόπος να τα εφαρμόζετε, σύμφωνα με όσα είπε η nail artist Gina Edwards στο αμερικάνικο Ηarper’s Bazaar:

Το σωστό μέγεθος

Δεν έχουν όλα τα νύχια στο kit το ίδιο μέγεθος. Για να διαλέξετε το σωστό, συμβουλευτείτε τους αριθμούς στο πίσω μέρος. Το μηδέν είναι το μεγαλύτερο μέγεθος και προορίζεται για τον αντίχειρα, ενώ το έντεκα είναι το μικρότερο και προορίζεται για το μικρό δαχτυλάκι.

Περιποίηση

Όπως σε κάθε κλασικό μανικιούρ, έτσι και τώρα, η περιποίηση των νυχιών αποτελεί το πρώτο βασικό βήμα. Ξεκινήστε σπρώχνοντας προς τα πίσω τα επωνύχια και στη συνέχεια καθαρίστε την επιφάνεια των νυχιών για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα βερνικιού και σκόνη, έτσι ώστε τα νύχια να κολλήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εφαρμογή

Για να τα εφαρμόσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κολλητική ταινία που περιλαμβάνει η συσκευασία, ενώ αν επιθυμείτε ένα πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα, προτιμήστε μια κόλλα για ψεύτικα νύχια. Ξεκινήστε ακουμπώντας το press on στη βάση του φυσικού νυχιού και στη συνέχεια πιέστε το στη μέση. Αφού εφαρμόσετε όλο το σετ, μπορείτε να προχωρήσετε στο λιμάρισμα των νυχιών.

Αφαίρεση

Η αφαίρεση των press on αποτελεί εύκολη διαδικασία. “Αν έχετε χρησιμοποιήσει την κολλητική ταινία, χρησιμοποιήστε λίγο ζεστό νερό και λάδι”, λέει η nail artist. “Αν έχετε χρησιμοποιήσει κόλλα, βυθίστε τα νύχια σε ένα μπολ με ασετόν για 10 λεπτά ή χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προϊόν για την αφαίρεση της εν λόγω κόλλας”, εξηγεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS