BEAUTYΠώς να εφαρμόζεις τα σωστά τα προϊόντα φροντίδας προσώπου (όλες οι σωστές...

Πώς να εφαρμόζεις τα σωστά τα προϊόντα φροντίδας προσώπου (όλες οι σωστές κινήσεις)

Έχεις αναρωτηθεί καμιά φορά ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να εφαρμόσεις τα προϊόντα φροντίδας προσώπου όπως η π.χ. η ενυδατική σου κρέμα;

Η αλήθεια είναι πως η καθεμία την εφαρμόζει με το δικό της τρόπο αλλά οι ειδικοί στον χώρο της κοσμετολογίας μας δείχνουν τον δρόμο. Το κάθε προϊόν λοιπόν έχει τον τρόπο του, όσον αφορά στην εφαρμογή του. Με βάση, όμως, το προϊόν που χρησιμοποιείς θα πρέπει να πιέζεις, να ταμπονάρεις ή να απλώνεις το προϊόν στην επιδερμίδα σου.

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείς serum, θα πρέπει να το πιέζεις πάνω στην επιδερμίδα και όχι να το τρίβεις. Όσον αφορά την ενυδατική κρέμα, ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να την εφαρμόσεις είναι ταμποναριστά.

Γενικά, το τρίψιμο είναι το μεγάλο αουτσάιντερ αφού «τραβά» την επιδερμίδα και προκαλεί ρυτίδες αλλά και γραμμές. Αντιθέτως, αν απλώνεται ταμποναριστά είναι ένας πιο… εξευγενισμένος τρόπος να εφαρμόσεις το προϊόν.

Others tips, beauty advices, etc.:

Ζέστανε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στα χέρια σου, πριν το εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου.

Η ταμποναριστή εφαρμογή, με μία ελαφριά πίεση προς την επιδερμίδα, επιτρέπει στο προϊόν να εισχωρήσει ακόμα περισσότερο στο δέρμα σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS