ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου μετά τον ήλιο; Τα προϊόντα που...

Πώς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου μετά τον ήλιο; Τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Πώς να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου μετά την παραλία; Με εξειδικευμένες συνθέσεις που ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.

Το πρόσωπο

Μετά την παραλία, επιτακτική ανάγκη είναι ο καθαρισμός του προσώπου, από τυχόν υπολείμματα αντηλιακού. Ιδανική προσθήκη στη skincare ρουτίνα σου είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου, με υαλουρονικό οξύ ή γλυκερίνη, η οποία θα αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα.

To σώμα

Μετά το ντους, σειρά έχει η βαθιά ενυδάτωση της καταπονημένης από τον ήλιο επιδερμίδας. Για το σκοπό αυτό, προτίμησε ένα έλαιο σώματος, το οποίο διαπερνά με ευκολία την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας, «κλειδώνοντας» την υγρασία και ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό της.

Εξίσου εξαιρετική επιλογή μετά το ντους είναι και ένα after sun, το οποίο θα παρέχει εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα μετά την πολύωρη έκθεσή της στον καυτό ήλιο. Οι συνθέσεις των προϊόντων αυτών, ενισχύουν τα φυσικά αποθέματα νερού της επιδερμίδας, τονώνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες και καταπραΰνουν από τυχόν ελαφρά εγκαύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS