BEAUTYΠώς να φτιάξεις το μακιγιάζ σου για online εργασιακά meetings

Πώς να φτιάξεις το μακιγιάζ σου για online εργασιακά meetings

Εάν η δουλειά σου απαιτεί τη συχνή επαφή με τους συναδέλφους σου μέσω zoom είμαι σίγουρη ότι συχνά θα σκέφτεσαι ποιο είναι το καλύτερο makeup look για τα διαδικτυακά calls σου.

Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα tips που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου στην κάμερα, αλλά και που θα κρατήσουν σταθερό το μακιγιάζ σου σε περίπτωση που χρειαστεί να βγεις από το σπίτι, φορώντας για πολλές ώρες τη μάσκα.

#1. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς primer για σταθερότητα στο μακιγιάζ –ειδικά αν έχεις λιπαρή ή μικτή επιδερμίδα. Άπλωσέ το απαλά χωρίς να το πιέζεις στο δέρμα, σαν να το στρώνεις σε αυτό.

#2. Και το primer για σκιά είναι εξίσου σημαντικό, θα βοηθήσει να μείνει σταθερή η σκιά σου.

#3. Δώσε προσοχή στην ποσότητα του foundation. Εδώ ισχύει το όσο λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Και αυτό γιατί αφενός δεν θες να φανεί ένα περίεργο εφέ μάσκας στην κάμερα, αφετέρου καλό είναι να μη φοράς πολλές στρώσεις βαριών συνθέσεων στο δέρμα όταν είσαι πολλές ώρες με την προστατευτική μάσκα.

#4. Καλύτερα η σκιά ματιών να είναι ματ και όχι ιριδίζουσα, για να μη δημιουργηθεί στην κάμερα η ενοχλητική γυαλάδα που σε κάνει να φαίνεσαι λιπαρή. Προτίμησε επίσης φυσικές αποχρώσεις.

#5. Αν θες να τονίσεις λίγο παραπάνω το βλέμμα σου, που καμιά φορά μπορεί να μην ξεχωρίζει στην κάμερα του υπολογιστή, μπορείς να κάνεις το περίγραμμα των ματιών με ένα καφέ μολύβι. Ολοκλήρωσε με μια στρώση μάσκαρα –δεν χρειάζεται παραπάνω, ιδίως αν έχεις από φυσικού σου μακριές βλεφαρίδες.

#6. Μην παραλείπεις τα φρύδια, που τραβούν το βλέμμα τόσο μέσω κάμερας όσο και όταν φοράς μάσκα.

#7. Δεν ξεχνάμε το concealer κάτω από τα μάτια για να καλύψουμε τυχόν μαύρους κύκλους και σακούλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS