ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς να μην "λιώσει" το μακιγιάζ σου από τη ζέστη (τα καλύτερα...

Πώς να μην “λιώσει” το μακιγιάζ σου από τη ζέστη (τα καλύτερα tips)

Μακιγιάζ στο ζεστό καιρό; Λίγο δύσκολος ο συνδυασμός. Για να αποφύγεις το melting αποτέλεσμα και να έχεις αψεγάδιαστο μακιγιάζ, ακολούθησε τα πιο κάτω tips.

 

#1 Μην παραλείπεις το αντηλιακό σου ειδικά αν θα είσαι για ώρα στον ήλιο. Όλα όσα αναφέραμε υποδεικνύουν πως θα μείνετε για ώρες στον ήλιο. Είναι σημαντικό να το ανανεώνεις κάθε δύο ώρες -όσο είσαι στον ήλιο- και γι’ αυτό το λόγο ένα προϊόν σε μορφή spray είναι ιδανικό.

#2 Κάνε ένα γρήγορο αλλά τέλειο μακιγιάζ που παράλληλα θα σου χαρίζει μια ελαφριά αίσθηση. Μετά το αντηλιακό, συνέχισε με μια ενυδατική με χρώμα, μια κρέμα BB και με μια ανάλαφρη πούδρα.

#3 Το ματ μακιγιάζ παραμένει καλύτερο από τα κρεμώδη ή γυαλιστερά προϊόντα και δεδομένου ότι είναι σχεδιασμένο χωρίς συστατικά που του επιτρέπουν να παραμένει σταθερό διάρκεια της ημέρας. Έχει επίσης αρκετά οφέλη για το λιπαρό ή επιρρεπές δέρμα.

#4 Ένας άλλος τρόπος για να ελέγξεις τη λάμψη καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι να εφαρμόσεις στο πρόσωπο σου λίγο toner το πρωί πριν προχωρήσεις με την υπόλοιπη ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ. Θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που υπάρχουν στο δέρμα και έτσι θα αποφύγεις την κατακράτηση ελαίων στη συγκεκριμένη περιοχή.

#5 Εξοικονόμησε χρόνο και μείωσε τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, αναζητώντας συσκευασίες πολλαπλών χρήσεων. Λιγότερα προϊόντα σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία όταν ταξιδεύεις ή ακόμη και όταν είσαι στο δρόμο και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι ένα επιπλέον προϊόν στην τσάντα σου.

#6 Είτε, θέλεις να βάλεις ένα απλό eye liner, είτε να κάνεις full smoky eye, το eye primer σου είναι απαραίτητο. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου ο ιδρώτας και τα έλαια είναι στο απόγειό τους, μια τέτοια επιλογή ποτέ δε θα σε προδώσει.

Οι επιλογές σου:

#7 Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι απαραίτητη το καλοκαίρι. Η μάσκαρα είναι επιρρεπής σε ραβδώσεις και λεκέδες από τον ιδρώτα και την υγρασία, αλλά μια αδιάβροχη σύνθεση θα βοηθήσει στο κλείδωμα του προϊόντος.

#8 Κάτι που θα σε κρατήσει ενυδατωμένη και δροσερή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι ένα spray ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Επίλεξε ένα προϊόν που θα μπορέσει να «σφραγίσει» το μακιγιάζ σου ενώ παράλληλα θα κρατήσει τη φυσική υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα. Η ισορροπία των στοιχείων διαδραματίζει μοναδικό ρόλο καθώς θα σου χαρίσει ακόμη περισσότερη χαλάρωση.

Οι επιλογές σου:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS