ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς να προστατεύσεις τα μαλλιά σου ενώ κοιμάσαι

Πώς να προστατεύσεις τα μαλλιά σου ενώ κοιμάσαι

Απλές, εύκολες κινήσεις για να προστατέψεις τα μαλλιά σου ενώ κοιμάσαι.

Ποτέ για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά

Τα βρεγμένα μαλλιά χάνουν την ελαστικότητά τους με αποτέλεσμα να οδηγούνται πιο εύκολα στο σπάσιμο της τρίχας. Επίσης, φριζάρουν και μπερδεύονται αμέσως. Γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να τα στεγνώνεις πριν κοιμηθείς για να αποφύγεις οποιαδήποτε αρνητική συνέπεια είτε το επόμενο πρωί.

Ενυδάτωση Χ 2

Η ενυδάτωση αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και για τα μαλλιά. Η πιο εύκολη και γρήγορη κίνηση που μπορείς να κάνεις για να τα ενυδατώσεις πλήρως είναι να εφαρμόσεις μια overnight hair mask περνώντας την πολύ καλά τόσο στις άκρες όσο και ανάμεσα στις τούφες σου για να πάει παντού κι έπειτα να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν ατημέλητο και χαλαρό κότσο.

Βούρτσισε τα

Ένας από τους λόγους που σπάει η τρίχα των μαλλιών σου είναι γιατί δεν τα βουρτσίζεις πριν κοιμηθείς. Σίγουρα θα έχεις μάλιστα παρατηρήσει πόσο μπερδεμένες είναι μερικές τούφες σου μόλις ξυπνάς, με αποτέλεσμα να περνάς ώρες χτενίζοντάς τες για να γίνουν ξανά όπως πριν, κίνηση που επίσης ταλαιπωρεί τα μαλλιά στο σύνολό τους. Πριν πέσεις για ύπνο βούρτσισε τα μαλλιά σου πολύ καλά και απαλά και «αποχαιρέτα» τα… αλλόκοτα hairstyles του πρωινού ξυπνήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS