BEAUTYΠώς να ξεφορτωθείς τα πρησμένα μάτια;

Πώς να ξεφορτωθείς τα πρησμένα μάτια;

Όλα τα beauty tips που αξίζει να γνωρίζεις για να αποκτήσεις ξεκούραστο βλέμμα όταν τα μάτια σου είναι πρησμένα, είτε από την κούραση είτε από την έλλειψη ύπνου!

@ Επίλεξε gel και κρέμες με ελαφριά υφή (αντιθέτως οι κρέμες με βαριά σύσταση μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο), οι οποίες απορροφούνται εύκολα και προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ενυδάτωση -μάλιστα αυτές οι λεπτές γραμμές που παρατηρείτε κάτω από τα μάτια προέρχονται από την αφυδάτωση και όχι τόσο από την ηλικία.

Ό,τι κι αν χρησιμοποιήσεις, πάντως, εφάρμοσέ το στην περιοχή γύρω από τα μάτια προσεκτικά, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου και κάνοντας απαλές κινήσεις προς την έξω πλευρά του προσώπου, για να περιορίσεις το πρήξιμο, που ενδεχομένως να εμφανίζεται κατά καιρούς ή μετά από ξενύχτι.

Οι μάσκες ματιών, επίσης, είναι θαυματουργές και μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το βλέμμα σου, κάνοντάς το να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Αν δεν έχεις διαίτερα πρησμένα μάτια, τότε καλύτερα να δοκιμάσεις eye patches σε jelly μορφή, τα οποία μάλιστα μπορείς να τα εφαρμόσεις το βράδυ και να κοιμηθείς με αυτά. Λειτουργούν σαν πρόληψη και γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Έτσι, εισχωρούν πιο βαθιά τα συστατικά της μάσκας στο δέρμα.

EXTRA tip: Φρόντισε να βάζεις στο ψυγείο οποιοδήποτε προϊόν για τα μάτια, διότι με την κρύα θερμοκρασία, η δράση τους διπλασιάζεται και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS