ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς συμβάλλει η κρέμα CC σε ένα no-makeup makeup look;

Πώς συμβάλλει η κρέμα CC σε ένα no-makeup makeup look;

Από το μίνιμαλ μέχρι το πιο πληθωρικό μακιγιάζ, η άψογη, φυσική βάση είναι το νούμερο ένα ζητούμενο και οι επιλογές που προσφέρει ο χώρος της ομορφιάς για να την αποκτήσουμε είναι, κυριολεκτικά, αναρίθμητες: BB Creams, CC Creams, Ενυδατικές με χρώμα, Foundations, κάθε κατηγορία προσφέρει ένα συγκεκριμένο βαθμό κάλυψης, περιποίησης αλλά και γκάμας αποχρώσεων.

Αν και η διαφορά ανάμεσα σε μια ενυδατική με χρώμα και ένα foundation είναι ξεκάθαρη, υπάρχουν ωστόσο πολλές απορίες σας γύρω από την BB και τη CC Cream: πού απευθύνεται η κάθε μία, πώς χρησιμοποιείται, ποια είναι η κατάλληλη για σένα.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τους ειδικούς και ιδού όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για να κάνεις τη σωστή επιλογή για τις ανάγκες της επιδερμίδας και το στιλ του μακιγιάζ σου!

Η CC Cream, οφείλει τα αρχικά της στις λέξεις «color corrective» ή «color control». Αποστολή της, να δώσει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από κοκκινίλες (ή δυσχρωμίες) με ελαφριά κάλυψη ενώ παράλληλα την περιποιείται με τα κατάλληλα συστατικά που καταπραΰνουν την ερυθρότητα και χαρίζουν φυσική φωτεινότητα. Αντί, λοιπόν, να χρησιμοποιείς ένα concealer με χρώμα τοπικά στις ατέλειες, μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες διόρθωσης και κάλυψης της επιδερμίδας σας συνολικά, με ένα μόνο προϊόν. Καθώς προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη σε σχέση με τη BB Cream, η CC Cream έχει πολλαπλή δράση και συνήθως έχει πιο πλούσια υφή. Τη CC Cream μπορείς να τη φορέσεις μόνη της, για ένα no-makeup makeup look, ή ως primer σε περίπτωση που θέλεις μεγαλύτερη κάλυψη: η σύνθεσή της θα δημιουργήσει έναν ομοιόμορφο καμβά πριν το foundation, ενώ θα τροφοδοτεί την επιδερμίδα με καταπραϋντικά και ενυδατικά συστατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS