ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς τα συμπληρώματα διατροφής γίνονται ο τέλειος σύμμαχος ομορφιάς σου

Πώς τα συμπληρώματα διατροφής γίνονται ο τέλειος σύμμαχος ομορφιάς σου

Θέλεις και εσύ όπως κάθε γυναίκα άλλωστε να βγάζεις καθημερινά την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ποιο είναι το ζητούμενο; Να μπορείς να διατηρήσεις την καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των άκρων σου. Αυτό είναι το τρίπτυχο μιας όμορφης υγιής εικόνας. Εξίσου σημαντικό όμως είναι να νιώθεις καλά και μέσα σου, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την κατάσταση του δέρματός μας, όπως είναι για παράδειγμα, η ατμοσφαιρική ρύπανση και το φως του ήλιου. Η κακή διατροφή επίσης είναι ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει στην κακή κατάσταση του δέρματός μας. Μην αρκεστείς λοιπόν μόνο στα καλλυντικά προϊόντα για να διατηρήσεις την υγεία όσων σε κάνουν να νιώθεις όμορφη: Το λαμπερό σου δέρμα, τα πλούσια μαλλιά και τα περιποιημένα σου νύχια.

Adobestock 386881541

Το μυστικό για να περιποιηθείς σωστά το δέρμα σου, είναι τα μοναδικά προϊόντα Perfectil της Vitabiotics και αυτό διότι τα ευεργετικά συστατικά τους φτάνουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, τους θύλακες των τριχών και τη βάση των νυχιών, θρέφοντάς τα σε βάθος! Συνιστάται παγκοσμίως από ειδικούς υγείας και ομορφιάς, για τη φυσική προστασία και υποστήριξη που παρέχει σε μαλλιά, νύχια και δέρμα. Το Perfectil είναι το Νο1 συμπλήρωμα διατροφής για την ομορφιά με τριπλή δράση σε δέρμα, μαλλιά και νύχια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει βραβευτεί με το Queens Award για τη συνεχή του έρευνα και καινοτομία ως συμπλήρωμα διατροφής.

Ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα;

1 2

Perfectil Original

Ένα τριπλά ενεργό συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας. 20 ιχνοστοιχεία συμπεριλαμβανομένης της βιοτίνης που συμβάλλει στην υγεία του φυσιολογικού δέρματος και του ψευδαργύρου για υγιή μαλλιά και νύχια.

2 Copy

Perfectil Hair

Τα μαλλιά αναφέρονται συχνά ως «κορώνα της δόξας» μας, αλλά το χτένισμα, οι βαφές και η δίαιτα μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση των μαλλιών μας. Το Perfectil Hair παρέχει 28 ιχνοστοιχεία για να θρέψει τα μαλλιά από το εσωτερικό του οργανισμού και παράλληλα παρέχει τριπλά ενεργή υποστήριξη για τη φυσιολογική υγεία και εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

3 3

Perfectil Nails

Για νύχια που χρειάζονται μια έξτρα ενίσχυση και προστασία, είναι η ιδανική λύση! Τα καλά φροντισμένα, κομψά νύχια δίνουν μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση και συχνά λέγεται ότι η υγεία μας αντικατοπτρίζεται στα νύχια μας. Έρευνα που διεξήχθη από την VITABIOTICS διαπίστωσε ότι οι γυναίκες αξιολόγησαν τα νύχια ως το κύριο μέλημα της ομορφιάς τους – περισσότερο και από το δέρμα ή τα μαλλιά τους. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι τα νύχια σας πρέπει να αποκτήσουν καλή κατάσταση, προσθέστε τα στην καθημερινότητα σας.

4 Copy

Perfectil Skin

Η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο τρόπος ζωής και η διατροφή, μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα με πολλούς τρόπους. Το Perfectil Skin είναι μια προστατευμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύνθεση με θρεπτικά συστατικά για ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη στο δέρμα σας. Συνδυάζει το πλεονέκτημα του Perfectil με μια Nutri–dermal κάψουλα που περιέχει βιοτίνη, Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και Συνένζυμο Q10.

5 2

Perfectil Platinum Radiance

H επιδερμίδα ακτινοβολεί την ομορφιά της, σε κάθε ηλικία! Η εξαιρετικής ποιότητας σύνθεση Perfectil Platinum Radiances TimeDefy αποτελεί σημαντική πρόοδο για τη θρέψη και την ομορφιά. Βέλτιστη διατροφική υποστήριξη για το δέρμα καθώς τα οφέλη παρέχονται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Έτσι λειτουργεί «από μέσα». Αυτή η μοναδική σύνθεση συνδυάζει βιολογικό κολλαγόνο της θάλασσας και εκχυλίσματα βοτάνων με ειδικά επιλεγμένα ιχνοστοιχεία.

INFO: Όλα τα πιο πάνω συμπληρώματα διατροφής διατίθενται στα φαρμακεία αλλά και οnline στο https://evzeen.com/ από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης μέλος του Ομίλου MSJ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS