BEAUTYΠώς θα βρεις την ιδανική μάσκαρα ανάλογα με τον τύπο των βλεφαρίδων...

Πώς θα βρεις την ιδανική μάσκαρα ανάλογα με τον τύπο των βλεφαρίδων σου

Η αναζήτηση της ιδανικής μάσκαρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει γιατί, όλες οι βλεφαρίδες δεν είναι ίδιες: Διαφέρουν μεταξύ τους σε μέγεθος, σχήμα, μήκος, καμπυλότητα, ποιότητα. Αν λοιπόν ξέρεις τον τύπο των βλεφαρίδων σου θα σε βοηθήσει σίγουρα να βρεις την ιδανική για σένα.

Μάσκαρα για μήκος: Αν έχεις κοντές βλεφαρίδες, χρειάζεσαι μια μάσκαρα που θα τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Το βουρτσάκι στις μάσκαρα για μήκος είναι συνήθως λεπτό, οι ίνες του είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να θυμίζει χτενάκι, ενώ υπάρχουν μάσκαρα που εναποθέτουν ίνες σε κάθε βλεφαρίδα, ενισχύοντας σημαντικά το μήκος αλλά και τον όγκο τους.

Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara, Estée Lauder & Lash Power Mascara, Clinique

Μάσκαρα για όγκο: Θέλεις πιο πλούσιες βλεφαρίδες; Χρειάζεσαι μια μάσκαρα για όγκο, το βουρτσάκι της οποίας έχει συνήθως πυκνές ίνες τοποθετημένες έτσι ώστε να αγκαλιάζουν μία μία τις βλεφαρίδες και να τις «γεμίζουν» με πλούσιο χρώμα. Η φόρμουλά της είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να μπορείς να περάσεις περισσότερες από μία στρώσεις, ανάλογα με την ένταση του αποτελέσματος που θέλεις.

Diorshow Pump ‘N’ Volume HD, Dior & Grandiôse Extrême, Lancôme

Μάσκαρα για καμπυλότητα: Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα ποιοτικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες είναι απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ- πολύ περισσότερο αν έχεις ίσιες βλεφαρίδες που έχουν ανάγκη από… καμπύλες. Αν φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις, μπορείς να το παραλείψεις και να αφήσεις σε μια μάσκαρα για καμπυλότητα να δώσει στις βλεφαρίδες σου το αποτέλεσμα που χρειάζονται.

Inimitable Intense, Chanel & So Curl Mascara Sisley

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS