BEAUTYΠούδρα Terracotta: Προσδίδει φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου

Πούδρα Terracotta: Προσδίδει φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου

Ήταν το 1984, όταν ο Guerlain συνέλαβε τις αντανακλάσεις του ήλιου στους απέραντους αμμόλοφους. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην καρδιά της ερήμου εμφανίστηκε για πρώτη φορά η έμπνευση για αυτή τη θρυλική πούδρα που έκανε την επανάσταση στο μακιγιάζ. Η Terracotta του οίκου Guerlain αντιγράφηκε ευρύτατα, αλλά μια αντιγραφή της ποτέ δεν είναι η ίδια με μία πούδρα Terracotta. 

Μια πούδρα Terracotta πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο. Έκτοτε έχει γίνει το σημείο αναφοράς για όλες τις μπρονζέ πούδρες.

Με μια νέα σύνθεση της θρυλικής πούδρας που θυμίζει τη δέσμευση του οίκου Guerlain για τη φύση, σπάζοντας νέα σύνορα και χρησιμοποιώντας 96% φυσικά συστατικά. Με μια αμετάβλητη αισθητηριακή αίσθηση, εντυπωσιακό φυσικό χάλκινο αποτέλεσμα και συνολικό αποτέλεσμα που προσφέρει ακόμη καλύτερο «πάντρεμα» με το δέρμα από ποτέ άλλοτε.

Με μεγαλύτερη φυσικότητα η Terracotta προσφέρει ένα ακόμη πιο απρόσκοπτο, πραγματικό, αληθινό στο δέρμα αποτέλεσμα μακιγιάζ. Για τη δημιουργία αυτής της φόρμουλας με τη φυσική προέλευση, οι τυποποιητές του οίκου Guerlain έχουν στραφεί σε μια εκπληκτικά λεπτή πούδρα με ορυκτές χρωστικές και φωτεινές λάμψεις που ενώνονται τέλεια και λειώνουν πάνω στο δέρμα για να διασφαλίσουν το πιο τελειοποιημένο και λαμπερό δέρμα. Ποτέ δεν υπήρχε ένα χάλκινο αποτέλεσμα τόσο κοντά στην υφή με το φυσικό χάλκινο δέρμα. Δεν αφήνει την αίσθηση του προϊόντος στην επιδερμίδα. Το δέρμα αφήνεται τέλεια ομοιόμορφο και ιδανικά λαμπερό/χρυσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS