ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYPrimer on top: Το προϊόν που ποτέ δεν πρέπει να παραλείπεις στο...

Primer on top: Το προϊόν που ποτέ δεν πρέπει να παραλείπεις στο μακιγιάζ σου

Αν θα είχες να κάνεις μια επιλογή ενός προϊόντος για να βάζεις τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού για να δείχνει η επιδερμίδα σου πιο λεία και ομοιόμορφη χωρίς να τη βαραίνει, αυτό θα έπρεπε να ήταν το primer.

Το προϊόν που λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, «γεμίζει» τις ρυτίδες και απορροφά την περιττή λιπαρότητα, ώστε το φον ντε τεν σου (αν βάζεις) να παραμείνει αναλλοίωτο και η όψη σου αψεγάδιαστη καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Έχει συνήθως υγρή, κρεμώδη ή τζελ υφή, υπάρχουν όμως και έλαια που δρουν ως βάση μακιγιάζ. Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό και την ενυδατική κρέμα, αλλά πριν από το foundation, δημιουργώντας μια καλή και ομοιόμορφη όψη στο δέρμα.

Σημείωσε ότι το primer μπορεί να φορεθεί και μόνο του!

Εκτός από τα primer προσώπου υπάρχουν στην αγορά και primer που χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών, προκειμένου να αποφεύγονται οι αντιαισθητικές γραμμές που δημιουργεί η συσσωρευμένη σκιά, έπειτα από πολλές ώρες εφαρμογής.

1.

The POREfessional: Matte Rescue Gel, της Benefit εξαφανίζει και λειαίνει τους πόρους

2.

Superprimer Face Primers της Clinique ανάλαφρο, μη λιπαρό, δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για μακιγιάζ.

3.

The IlluminatorRadiant Perfecting Primer + Finisher της Estee Lauder ενυδατώνει, λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα για ένα δροσερό και υγιές αποτέλεσμα

4.

Primer Plus Mattifier της Bobbi Brown λειτουργεί σαν blotting paper που εξαλείφει αισθητά την εμφάνιση των πόρων, μειώνοντας τη λιπαρότητα διατηρώντας παράλληλα την υγρασία της επιδερμίδας.

5.

Mini Eye Primer της Anastasia Beverly Hills αδιάφροχο και ελαφρύ στη σύνθεση βοηθά τη σκιά να παραμείνει αναλλοίωτη.

6.

Instant Light Eye Perfecting Base της Clarins η νέα της φόρμουλα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη σταθερότητα των σκιών.

7.

L’Essentiel Primer Base Pore Minimizer του Guerlain διατηρεί την επιδερμίδα ματ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS