BEAUTYPrimer προσώπου και ματιών για τέλεια βάση μακιγιάζ (γιατί τα χρειάζεσαι)

Primer προσώπου και ματιών για τέλεια βάση μακιγιάζ (γιατί τα χρειάζεσαι)

Όσο περνάει ο καιρός και η τεχνολογία με την επιστήμη εξελίσσονται, τόσο περισσότερα προϊόντα προστίθενται στα νεσεσέρ, όχι για κακό όμως, αφού μόνο στόχο έχουν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, δηλαδή έξτρα σταθερότητα και λάμψη όσες ώρες κι αν περάσουν!

Για να επιτύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, χρειάζεσαι τη σωστή βάση, ξεκινώντας φυσικά από την ενυδατική κρέμα σου. Κάπου εδώ όμως προστίθεται το primer. Τι είναι το primer; Το primer προσώπου είναι απαραίτητο προϊόν για το μακιγιάζ. Χρησιμοποιείται μετά την κρέμα και πριν το foundation και έχει ως αποτέλεσμα να διορθώνει ατέλειες, όπως τους έντονους πόρους, τις κοκκινίλες, την ερυθρότητα και τη θαμπάδα, βοηθώντας το μακιγιάζ να μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Και τώρα θα πάμε ένα βήμα πιο πέρα με το primer ματιών! Το primer ματιών είναι αυτό που χρειάζεσαι τις μέρες που το ξενύχτι του προηγούμενου βραδιού φαίνεται και στην επιδερμίδα σου. Το προϊόν αυτό θα «κρύψει» τη θαμπάδα με λίγες μόνο σταγόνες. Μην ξεχνάς πως τα primers δεν χρειάζονται πολλή ποσότητα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι απαλές σαν να κάνεις μασάζ. Άπλωσε το στα σημεία που χρειάζεται, περίμενε λίγα λεπτά για να «στεγνώσει» και μετά εφάρμοσε το make up σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS