BEAUTYRed Lips: Κόκκινο κραγιόν με σταθερότητα και διάρκεια για φλογερά φιλιά

Red Lips: Κόκκινο κραγιόν με σταθερότητα και διάρκεια για φλογερά φιλιά

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προδοσία από ένα κραγιόν που μοιάζει αψεγάδιαστο το πρωί και μετά από λίγες ώρες δείχνει το ποιόν του, ξεθωριάζοντας και αφήνοντας το αποτύπωμά του στο φλιτζάνι του καφέ και το πιρούνι.

Αυτό το ήξερες;

Υπάρχει λόγος που το κόκκινο κραγιόν παραμένει διαχρονική αξία. Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, οι άντρες κοιτάζουν μια γυναίκα που φορά κόκκινο κραγιόν για 7,3 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ενώ ο χρόνος μειώνεται στα 6,7 όταν φορά ροζ κραγιόν και μόλις 2,2 δευτερόλεπτα αν δεν έχει βάψει καθόλου τα χείλη της.

Το ιδανικό κραγιόν θα πρέπει να έχει έντονη απόδοση χρώματος, να είναι άνετο στα χείλη και φυσικά να χαρίζει long lasting αποτέλεσμα, ένα χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό σήμερα που η προστατευτική μάσκα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών outfits.

Για να απλωθεί το κραγιόν σωστά θα πρέπει να έχεις κάνει απολέπιση στα χείλη σου και να είναι ενυδατωμένα. Για να φτιάξεις το δικό σου lip scrub μπορείς να αναμείξεις λάδι με χοντρή ζάχαρη και να τρίψεις απαλά ή να χρησιμοποιήσεις μια παλιά σου οδοντόβουρτσα ή ένα καθαρό spoolie.

ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS