BEAUTYRed lips: Ποιες σκιές συνδυάζονται καλύτερα και αναδεικνύουν το Make Up σου;

Red lips: Ποιες σκιές συνδυάζονται καλύτερα και αναδεικνύουν το Make Up σου;

Κόκκινο κραγιόν: ανεβάζει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση, αναδεικνύει τα χείλη και… μόνο του μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό look.

Πολλές φορές, όμως, θέλεις να ισορροπήσεις το μακιγιάζ των ματιών, με αυτό των χειλιών και το αποτέλεσμα να είναι ένα εντυπωσιακό makeup look, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι αποχρώσεις που μπορούν να απογειώσουν το κόκκινο κραγιόν;

#1 Μεταλλικές σκιές, από την κλασική χρυσή μέχρι την bronze χάλκινη. Oι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι ιδανικές για ένα glam makeup look. Συνδυάστε μεταλλική χρυσή ή χάλκινη σκιά στο κινητό βλέφαρο με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων, σε burgundy απόχρωση.

#2 Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακός συνδυασμός, smokey eyes σε γκρι απόχρωση και κόκκινα χείλη. Είναι ίσως ο πιο κλασικός συνδυασμός που ήδη από τη δεκαετία των 90’s προτιμούν οι γυναίκες. Γκρι σκιά στο κέντρο του άνω κινητού βλεφάρου, μαύρο ή πιο σκούρο γκρι για τη γωνία, eyeliner ή μαύρο μολύβι στις ρίζες και τέλος mascara στις βλεφαρίδες.

#3 Θέλουμε τις γήινες αποχρώσεις αλλά αυτές που περιέχουν ένα essence κόκκινο. Το απαλό πορτοκαλί, κεραμιδί, το μπεζ, το σάπιο μήλο και όποια άλλη απόχρωση πλησιάζει το ροζ, το πορτοκαλί είναι ιδανική για να συνδυαστεί με κόκκινο κραγιόν. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν soft ή μέτριας έντασης μακιγιάζ στα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS