BEAUTYRegenesis: Η νέα πρακτική για θεραπείες προσώπου χωρίς νυστέρι

Regenesis: Η νέα πρακτική για θεραπείες προσώπου χωρίς νυστέρι

Μια good skin day είναι σίγουρα μια καλή μέρα στο σύνολό της. Σύμφωνα με μελέτες άλλωστε στη βελτίωση της διάθεσής μας μπορεί να συμβάλλει και η αισθητική ιατρική, καθώς μια όμορφη εμφάνιση συνεισφέρει ουσιαστικά και στην ψυχική υγειά μας.

Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα για ρυτίδες, fillers («γεμίζουν» την επιδερμίδα χαρίζοντας άμεσα πιο νεανική εμφάνιση), μεσοθεραπεία (προσφέρει μια πραγματική αναγέννηση στο δέρμα, με παράλληλη αντιγηραντική αλλά και προληπτική δράση κατά των ρυτίδων), botox (για να μειωθούν οι γραμμές έκφρασης αλλά και οι ρυτίδες), κ.ά. χωρίς νυστέρι και ταλαιπωρία, μια νέα πρακτική έχει την απάντηση.

Adobestock 222869683

Μια νέα και επαναστατική θεραπεία επιτυγχάνει όλα τα παραπάνω με τη συνδυαστική της δράση. Πρόκειται για την καινοτόμο μέθοδο REGENESIS: Μια πρακτική κοσμητικής θεραπείας με βάση της το Ηνωμένο Βασίλειο η οποία εξασκείται και στην Κύπρο και την Ελλάδα. Γνωστή για το γεγονός ότι παρέχει ασφαλείς, αποτελεσματικές θεραπείες της κοσμετολογίας που δίνουν φυσικά αποτελέσματα σε προβλήματα που αφορούν προβλήματα που εμφανίζονται είτε λόγω χρόνου είτε κάποιον ατελειών.

Before And After 2

Η REGENESIS έχει αποστολή να ενισχύσει την εμφάνιση σου και να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή και να βελτιώσεις την εξωτερική εικόνα σου χωρίς να δείχνεις ότι έχεις επέμβει με κάποιον τρόπο στο πρόσωπο. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Adobestock 235442087
Adobestock 235442087

Κλείσε ραντεβού για να δοκιμάσεις το Liquid Facelift που βοηθά στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης χωρίς επεμβατικές διαδικασίες. Παρόλο που η γήρανση είναι απόλυτα φυσιολογική και αναπόφευκτη, υπάρχουν τρόποι να καθυστερήσεις ή ακόμα και να ελαττώσεις τα σημάδια της.

Ειδική προσφορά 350€ για τους followers του like.com.cy

Info: 96919455, Ατλαντίδων 2 Λάρνακα, 6038

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS