BEAUTYΣαμπουάν για βαθύ καθαρισμό: Σε τι διαφέρουν από τα υπόλοιπα και ποια...

Σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό: Σε τι διαφέρουν από τα υπόλοιπα και ποια είναι η χρήση τους;

Ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό μπορεί να απομακρύνει εις βάθος τη συσσώρευση φυσικών ελαίων στο τριχωτό της κεφαλής και τα υπολείμματα από την καθημερινή χρήση προϊόντων styling και των dry shampoos.

Σε τι διαφέρουν τα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό από τις κοινές συνθέσεις;

Η διαφορά τους είναι ότι έχουν πιο ισχυρή σύνθεση, με αποτέλεσμα να μπορούν να διαλύουν καλύτερα τα υπολείμματα προϊόντων styling στο τριχωτό και τα μήκη, αφήνοντας τα μαλλιά πραγματικά καθαρά. Είναι ιδανικά για όλους, αλλά κυρίως για όσους νιώθουν πως τα μαλλιά τους έχουν χάσει τη ζωντάνια τους, καθώς αυτό είναι ένα σημάδι build up προϊόντων.

Η σωστή χρήση

Τα συγκεκριμένα heavy-duty σαμπουάν δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται παραπάνω από μία ή δύο φορές το μήνα. Η ισχυρή τους σύνθεση καθώς απομακρύνει τα υπολείμματα προϊόντων styling και τους ρύπους, συχνά κάνει το ίδιο και με τα φυσικά έλαια, τα οποία διατηρούν τα μαλλιά λαμπερά και το τριχωτό υγιές.

Η χρήση τους λοιπόν θα πρέπει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μηνιαίες θεραπείες ομορφιάς: Ξεκίνα τον καθαρισμό των μαλλιών, επικεντρώνοντας την προσοχή σου στις ρίζες, όπου τείνουν να συσσωρεύονται τα υπολείμματα προϊόντων και οι ρύποι. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα scalp massager για να κάνεις ελαφρύ μασάζ στις ρίζες. Στη συνέχεια, προχώρα στον καθαρισμών των μηκών. Ξεβγάζεις και εφαρμόζεις μια μαλακτική κρέμα ή μια ενυδατική μάσκα για επιπλέον θρέψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS