BEAUTYScrub the day: Η απολέπιση θα σου δώσει τη λάμψη που αναζητάς...

Scrub the day: Η απολέπιση θα σου δώσει τη λάμψη που αναζητάς στο πρόσωπό σου μετά τις διακοπές

Οι βουτιές στην παραλία ή την πισίνα, ο μεσογειακός ήλιος και η άμμος μπορεί μάλλον έχουν ήδη αφυδατώσει το πρόσωπό σου και να το έχουν γεμίσει είτε με ανεπιθύμητα breakouts είτε με μικρόβια και βακτήρια.

Οι ενυδατικές κρέμες από μόνες τους δεν αρκούν, οπότε θα χρειαστεί; απολέπιση όποιο τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις. Και τι καλύτερο από το να προμηθευτείς τα αγαπημένα σου face scrubs, για να τα χρησιμοποιήσεις στη ρουτίνα περιποίησής σου καθημερινά και να αποκτήσεις ξανά το δέρμα των ονείρων σου.

Ο λόγος που πρέπει να κάνεις απολέπιση;

 Οι διεργασίες κάτω από το δέρμα σου γίνονται πιο αργές, με συνέπεια τη μείωση του κολλαγόνου, τη δημιουργία ρυτίδων, την έλλειψη σφριγηλότητας και την εμφάνιση μόνιμης θαμπάδας στην όψη σου. Στα λίγα λεπτά που διαρκεί η απολέπιση καταφέρνει να απομακρύνει ολοκληρωτικά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, επιτρέποντας στα υπόλοιπα υγιή κύτταρα που βρίσκονται βαθιά στο δέρμα σου (τους λεγόμενους «ινοβλάστες») να δουλέψουν ανενόχλητα σ’ αυτό που έχουν εντολή να κάνουν: να επανεκκινήσουν πιο αποτελεσματικά την παραγωγή κολλαγόνου και να αυξήσουν τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος, το οποίο χαρίζει όγκο, φωτεινότητα και ομαλή εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Απολέπιση με το «μαλακό»

Μπορείς να χρησιμοποιείς τα προϊόντα πίλινγκ με ήπια σύνθεση κάθε μέρα. Όμως, αν θέλεις να νιώσεις πιο ασφαλής, εφάρμοζέ τα κάθε δεύτερη ή τρίτη μέρα. Απλά απλώνεις το προϊόν σε καθαρό δέρμα, το αφήνεις για μερικά λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλένεις με νερό (μερικά δε χρειάζονται καν ξέβγαλμα). Κατόπιν, βάλε την ενυδατική ή το σέρουμ σου.

 Εμείς σε βοηθούμε στην αναζήτησή σου, σου προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα απολεπιστικά προϊόντα για το πρόσωπο, για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου τη μέγιστη δυνατή φροντίδα:

#1

Blackhead solutions – 7 Day Deep Pore Cleanser & Scrub, CLINIQUE

#2

Biosource Daily Exfoliating Gel, BIOTHERM

#3

Waso Soft and Cushy Polisher SHISEIDO

#4

Clear Improvement Active Charcoal Exfoliating Cleansing, ORIGINS

#5

My Clarins Clear-Out Blackhead Expert, CLARINS

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS