BEAUTYSheet Masks εμπλουτίζουν την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου

Sheet Masks εμπλουτίζουν την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου

Η τάση των sheet masks ξεκίνησε από την Κορέα. Οι γυναίκες τις χρησιμοποιούν στο 5ο βήμα (συνολικά έχει 10 βήματα) του καθημερινού τελετουργικού περιποίησης της επιδερμίδας τους. Η χρήση τους γίνεται μετά το essence και πριν από τον ορό, που προσφέρει έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Αν και στη Δύση δεν θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής skincare ρουτίνας, έχουν καταφέρει να αναδειχθούν σε beauty trend και να γίνουν συνώνυμο της πολυτέλειας και της εμπειρίας σπα στο σπίτι.

 

 

Πρόκειται για υφασμάτινες μάσκες που έχουν το σχήμα του προσώπου με ανοίγματα για τα μάτια, τα ρουθούνια και το στόμα, οι οποίες είναι εμποτισμένες με πλούσια θρεπτικά συστατικά και ενισχυμένη δράση. Καλύπτουν κάθε σπιθαμή του προσώπου, «κλειδώνοντας» έτσι τα δραστικά συστατικά και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.

Είμαι σίγουρη ότι σε κάθε μπουντουάρ υπάρχει μία έτοιμη προς χρήση στα μέτρα και τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. Πιο περιζήτητες είναι εκείνες με υαλουρονικό οξύ και έλαια για βαθιά ενυδάτωση, αλλά και εκείνες με ενεργά συστατικά για απομάκρυνση της περίσσειας σμήγματος και αίσθηση αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης.

Δοκιμάσαμε και προτείνουμε:


Abeille Royale Honey Cataplasm Mask X4 Guerlain
Advanced Night Repair Powerfoil Mask Estee Lauder

Argan Oil & Shea Butter Restorative Mask Timeless Truth

Bubblesheet Glamglow
Flower Fusion Jasmine Softening Sheet Mask Origins

Super Restorative Lifting Sheet MaskX5 Clarins

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS