ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYSheet masks: Ό,τι καλύτερο για skin pampering day με φίλες ή χωρίς

Sheet masks: Ό,τι καλύτερο για skin pampering day με φίλες ή χωρίς

Eίναι ιδανικές για να χαρίσεις στο πρόσωπό σου απολαυστικές δόσεις ενυδάτωσης και μάλιστα με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι sheet masks, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την τάση του Korean Beauty, αποτελούν το skincare μυστικό που λατρεύουμε όλες οι γυναίκες καθώς ανά πάσα στιγμή προσφέρει ένα υπέροχο boost στο πρόσωπο.

Kάνουν θαύματα. Περιέχουν όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σου ενώ η εφαρμογή τους γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Χρειάζεται απλά να ανοίξεις τη συσκευασία, να εφαρμόσεις τη μάσκα στο πρόσωπο και μετά να την πετάξεις. Τόσο απλό και εύκολο, σχεδόν το όνειρο κάθε σύγχρονης γυναίκας. H καινοτόμα τεχνολογία τους επιτρέπει τους ενυδατικούς παράγοντες να διαπεράσουν το «πανί», χωρίς να εξατμιστούν και έτσι να δράσουν σε βάθος.

Δίνουν λάμψη, κάνουν την υφή της επιδερμίδας βελούδινη, διατηρούν υψηλά τα επίπεδα υγρασίας και μπορούν να εφαρμοστούν όπου κι αν βρίσκεσαι. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για pampering day;

#1

Η μάσκα Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask της Lancôme περιέχει μισό μπουκάλι Génifique και έχει ορατά αποτελέσματα λάμψης 7 ημερών σε μόλις 20 λεπτά.

#2

H Aqua Glow Flash Mask της Biotherm είναι μια ενυδατική υφασμάτινη μάσκα προσώπου που προσφέρει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, χάρη στον ισχυρό συνδυασμό βιταμίνης C και προβιοτικού νερού Life Plankton, για επιδερμίδα πιο λαμπερή με μία εφαρμογή.

#3

Η ευεργετική δράση της Flower Fusion Sheet Mask Raspberry της Origins βασίζεται στο κερί από τα λουλούδια και τα μοναδικά αιθέρια έλαια που περικλείονται. Είναι ιδανική για αναζωογόνηση και ενυδάτωση.

#4

H Tissue Μάσκα για Ενυδάτωση & Καταπράυνση με Αβοκάντο της Apivita εμποτισμένη με έναν ορό ενισχυμένο με αβοκάντο, ένα φρούτο που ευδοκιμεί στη Μεσόγειο και είναι γνωστό για την προστατευτική του δράση στην υγεία της καρδιάς, και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

#5

H The Treatment Lotion Hydrating Mask της La Mer μια sheet mask που προσφέρει μια νέα εμπειρία μάσκας για βαθιά ενέργεια και ενυδάτωση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS