BEAUTYShiseido: Αυτή είναι η νέα global μούσα του ιαπωνικού brand

Shiseido: Αυτή είναι η νέα global μούσα του ιαπωνικού brand

«Η Shiseido αναζητά την ομορφιά παντού. Στην εταιρεία η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, όταν η εξωτερική εικόνα και η εσωτερική πληρότητα συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία». Η ηθοποιός και καλλιτέχνιδα Hunter Schafer ενσαρκώνει ιδανικά αυτήν την αντίληψη.

«Πιστεύουμε πως όλοι μας είμαστε σε ένα ταξίδι εξέλιξης και σκοπός μας είναι μέσα στο 2020 να ενδυναμώσουμε τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν ακόμα βαθύτερα την μοναδική εσωτερική τους ομορφιά,» δηλώνει ο Yoshiaki Okabe, Chief Brand Officer Shiseido. Ως η νέα Global Brand Ambassador Shiseido Makeup, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην καμπάνια της μάρκας στις αρχές του 2021.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με κάποια τόσο δημιουργική, εκφραστική και αυθεντική όπως η Hunter» δηλώνει ο James Boehmer, Global Artistic Director για το Makeup της Shiseido. «Εκπροσωπεί πραγματικά τον σύγχρονο ορισμό της ομορφιάς, όπου δεν υπάρχουν κανόνες, όρια και περιορισμοί. Για την Shiseido, η Hunter είναι μοντέρνα και διαχρονική» δηλώνει ο Boehmer. «Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία, που είναι ακριβώς ό,τι παροτρύνουμε τους ανθρώπους, να κάνουν με το μακιγιάζ.» Με τη διάφανη επιδερμίδα και το ατίθασο πνεύμα της, η Schafer αντιπροσωπεύει τη λάμψη και το φως που πηγάζουν από μέσα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS