BEAUTYSignature, Montblanc: Ένα άρωμα που δεν θα αφήσει κανένα να σε ξεχάσει

Signature, Montblanc: Ένα άρωμα που δεν θα αφήσει κανένα να σε ξεχάσει

Ο οίκος Montblanc αφιερώνει το νέο του αρωματικό κεφάλαιο στις γυναίκες που είναι αδύνατο να τις ξεχάσεις γιατί δεν μοιάζουν με άλλες. Σε έναν κόσμο στον οποίο η υπερβολή είναι ξεπερασμένη, η μαγνητική τους απλότητα και η έμφυτη τους κομψότητα, τις κάνουν να ξεχωρίζουν, τις κάνουν ακαταμάχητες.

Tο Eau de Parfum Signature της Montblanc συνδυάζει τον αισθησιασμό της βανίλιας που έρχεται σε αντίθεση με την «καθαρότητα» του μόσχου, δημιουργώντας έτσι ένα εθιστικό, κομψό, υπέροχα θηλυκό μονοπάτι. «Με αυτή την ελκυστικότητα και την κομψότητα, ήθελα να δώσω περισσότερο φως, περισσότερη ανάσα και διαφάνεια», εξηγεί η Natalie Gracia-Cetto. Ένα λουλουδένιο- ανατολίτικο-musky άρωμα που σε σαγηνεύει.  Το Signature αποπνέει την τέλεια θηλυκότητα, μια συμμαχία αγνότητας και μυστηρίου, αποκαλύψεων και μυστικών.

Αντανακλώντας τέλεια αυτό το πολύτιμο άρωμα, το ιριδίζον μπουκάλι είναι ένα αφιέρωμα στο iconic μπουκάλι μελανιού, μέρος της κληρονομιάς του Montblanc. Σχεδιασμένο από τον Mark Eisen του οίκου, η λευκή λάκα στο εσωτερικό αναδεικνύει τη λάμψη της, χωρίς να δείχνει πόσο άρωμα υπάρχει στο μπουκάλι. Η πολύπλευρη εμφάνισή του αλλάζει με το φως και την ώρα της ημέρας. Οι χρυσές λεπτομέρειες, εμπνευσμένες από το εμβληματικό εργαλείο γραφής «Meisterstück», υπογραμμίζουν την κομψότητα του αντικειμένου. Ακριβώς όπως το καπάκι της πένας, το μπουκάλι στέφεται με το έμβλημα σε σχήμα αστεριού. Αυτό το αστέρι χρυσού προβάλλει τη θηλυκότητα του μπουκαλιού. Για να ξεκινήσετε να γράφετε το νέο κεφάλαιο της ημέρας, απλώς ανοίξτε το μπουκάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS