BEAUTYΣου βρήκαμε 4 λόγους γιατί να δοκιμάσεις ένα έλαιο σώματος

Σου βρήκαμε 4 λόγους γιατί να δοκιμάσεις ένα έλαιο σώματος

Πέρα από το γεγονός ότι δεν «κολλούν» στα ρούχα, υπάρχουν και άλλοι 4 λόγοι να εντάξεις ένα (ή και περισσότερα) από τα ακόλουθα έλαια σώματος στην bathtime ρουτίνα σου.

#1: Είναι πολύ ενυδατικά

Όσο ακόμη διανύουμε τους κρύους μήνες του χειμώνα, το σώμα σου έχει ανάγκη από την μέγιστη δυνατή ενυδάτωση… και αυτή του την προσφέρει μόνο το έλαιο σώματος. Ναι, και οι λοσιόν και οι κρέμες ενυδατώνουν το δέρμα, αλλά το έλαιο είναι αυτό που κάνει το έξτρα ενυδατικό βήμα.

#2: Μπορείς να τα εφαρμόσεις και στα μαλλιά

Σαν σύγχρονες γυναίκες ξέρουμε ότι αγαπάς τα multitasking καλλυντικά. Γι’ αυτό και ένα έλαιο σώματος δε θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου, αφού πέρα από την ενυδάτωση του σώματος φροντίζει και για την περιποίηση των μαλλιών σου.

#3: Έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες

Καλύτερος τρόπος να τελειώσεις την ημέρα σου από το να ενδώσεις σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο δεν υπάρχει. Αν δε το συνδυάσεις και με ένα μασάζ με ένα αρωματικό έλαιο σώματος, τότε ο οργανισμός σας θα σου ευχαριστεί. Διάλεξε λοιπόν ένα body oil με απαλό άρωμα, μετάτρεψε την post-shower ενυδάτωσή σου σε ένα υπέροχο session αρωματοθεραπείας και διώξε όλο το άγχος και την κούραση.

#4: Ενισχύουν τη διάρκεια του αρώματος

Για σένα που το άρωμα δε συγκαταλέγεται στα αγαπημένα σου καλλυντικά, δοκίμασε να αρωματίσεις το σώμα σου με ένα μοσχομυριστό έλαιο σώματος. Έτσι όχι μόνο θα ενυδατώσεις το δέρμα σου αλλά και θα του χαρίσεις μια διακριτική εσάνς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS