ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYSpa στο σπίτι, η στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης για να διώξεις το...

Spa στο σπίτι, η στιγμή της απόλυτης χαλάρωσης για να διώξεις το άγχος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας στο σπίτι. Μία από τις πιο κλασικές επιλογές είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Αναβάθμισε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σώματός σου και να μετέτρεψε το μπάνιο σε spa.

 

Κεριά

Ένα βασικό βήμα για να δημιουργήσεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι να ανάψεις μερικά κεριά, που θα πλημμυρίσουν το δωμάτιο με την απολαυστική ευωδιά τους.

Κερί με άρωμα Lily of the Valley & Ivy, Jo Malone London

Το ιδανικό αφρόλουτρο

Απογείωσε την home spa εμπειρία σου χρησιμοποιώντας το πιο luxurious αφρόλουτρο που έχεις στο ντουλάπι του μπάνιου σου. Ένα προϊόν με φρουτώδες ή φλοράλ άρωμα αποτελεί σίγουρα την πλέον ιδανική επιλογή.


Αφρόλουτρο για απαλό καθαρισμό, Honey Miel, Perlier (Beauty Line)

Ενυδατική μάσκα προσώπου

Όλο το χρόνο που θα βρίσκεσαι στην μπανιέρα πρέπει να τον αξιοποιήσεις σωστά. Περιποιήσου την επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας μια ενυδατική μάσκα προσώπου. Διαλέξτε ανάμεσα σε sheet masks, peel-off masks και κρεμώδεις φόρμουλες και απόλαυσε τη στιγμή.

Απολεπιστική μάσκα με λευκή άργιλος & εκχύλισμα ιτιάς, Κορρές

Θρεπτική μάσκα μαλλιών

Το spa σου επίσης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να περιποιηθείς και τα μαλλιά σου, εφαρμόζοντας μια θρεπτική μάσκα μαλλιών, που θα τους χαρίσει ενυδάτωση και λάμψη.

Μάσκα μαλλιών με macadamia για απαλότητα, Garnier Fructis

Απολέπιση

Αφού έχει περάσει λίγη ώρα και το δέρμα σου έχει μουλιάσει στο νερό μπορείς να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου κάνοντας απολέπιση με ένα scrub προκειμένου να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της.

Scrub σώματος Baija (Beauty Line)

Ενυδατική κρέμα

Μόλις ολοκληρώσεις το μπάνιο σου, και αφού έχεις σκουπίσει απαλά την επιδερμίδα σου  εφάρμοσε την αγαπημένη σου ενυδατική λοσιόν με πλούσια υφή.

Κρέμα ενυδάτωσης και ξηρό έλαιο για το σώμα, La Mer

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS