ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYSpot the brush: Ποια πινέλα μακιγιάζ χρειάζεσαι για να γίνεις expert στην...

Spot the brush: Ποια πινέλα μακιγιάζ χρειάζεσαι για να γίνεις expert στην εφαρμογή του;

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο από μόνα τους. Αναρίθμητες επιλογές στα σχήματα και τα μεγέθη, καθώς και τρίχες από διαφορετικά υλικά, μοιάζουν με γρίφο για δυνατούς λύτες. Από την άλλη, βλέποντας διάσημους makeup artists να χρησιμοποιούν τα δάχτυλά τους για την εφαρμογή και το blending, προκύπτει η απορία αν τελικά χρειαζόμαστε στο νεσεσέρ μας πινέλα μακιγιάζ ματιών. Η απάντηση που δίνουν οι ίδιοι οι experts είναι πως ναι, τα πινέλα υπάρχουν για κάποιο λόγο και αυτός είναι πρωτίστως η ακρίβεια στην εφαρμογή αλλά και το τέλειο blending που δεν μπορούν εύκολα να πετύχουν τα δάχτυλα ενός μη ειδικού. Σήμερα εστιάζουμε στα πινέλα μακιγιάζ ματιών: ρωτήσαμε και μάθαμε ποια είναι εκείνα που είναι πραγματικά χρήσιμα όποιο eye look και αν θέλεις να δημιουργήσεις.

Best Makeup Brush For Every Type Of Eyeshadow Hero Mudc 020821

#1 Το Flat πινέλο

Απαραίτητο για την τοποθέτηση της σκιάς στο κινητό βλέφαρο πριν πάρει τη σκυτάλη το πινέλο για blending. Οι τρίχες του είναι πυκνές και «σφιχτές» ώστε να συγκρατούν τη σωστή ποσότητας σκιάς (σε σκόνη ή κρεμώδη υφή) που θα εφαρμόσεις.

#2 Το πινέλο για blending

Το «θολωτό» σχήμα και οι fluffy, μαλακές τρίχες του κάνουν αυτό το πινέλο ιδανικό για blending σκιών σε σκόνη, ειδικά στην κόγχη των ματιών, και χαρίζει ένα μαλακό, soft-focus σβήσιμο. Απαραίτητο όταν συνδυάζεις δύο ή περισσότερες σκιές, για να εξασφαλίσεις ότι το «πέρασμα» από τη μία στην άλλη είναι… αόρατο.

Adobestock 466838386

#3 Το Κοφτό πινέλο ακριβείας

Αυτό το πινέλο μπορείς να το αξιοποιήσεΙς με δύο τρόπους: για να δημιουργήσεις μια γραμμή ακριβείας αν χρησιμοποιείς κρεμώδες eyeliner σε βαζάκι ή νωπές σκιές σε ρόλο eyeliner αλλά και για να γεμίσεΙς ή/και να τονίσεις τα φρύδια σου με το αγαπημένο σου brow product σε σκιά ή σε κρεμώδη υφή.

#4 Το Pencil πινέλο

Ιδανικό για ελεγχόμενο smudging στα περιγράμματα αλλά και για γραμμές ακριβείας στο κινητό βλέφαρο, σύρριζα στις βλεφαρίδες και στην κόγχη των ματιών. Με αυτό το πινέλο μπορείς επίσης να βάλειςένα άγγιγμα λάμψης στην εσωτερική γωνία των ματιών με ένα highlighter ή μια ιριδίζουσα σκιά – θα γίνει «το δεξί σου χέρι» στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ ματιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS