BEAUTYStop the Press: Η La Mer σου ξανασυστήνει τους κανόνες του μακιγιάζ

Stop the Press: Η La Mer σου ξανασυστήνει τους κανόνες του μακιγιάζ

Tο καθημερινό μακιγιάζ είναι ίσως από τα πιο χαλαρωτικά τελετουργικά της καθημερινής ρουτίνας κάθε γυναίκας.

Ποια είναι όμως τα βήματα που θα δημιουργήσουν λαμπερό, αψεγάδιαστο look και σωστή εφαρμογή του makeup σου;

Η απάντηση έρχεται από τη La Mer, το πολυτελές brand ομορφιάς που σου προσφέρει τα απαραίτητα και σωστά προϊόντα που πρωτίστως θα απογειώσουν την όψη της επιδερμίδας σου, δημιουργώντας την κατάλληλη βάση και στο τέλος πραγματικά θα τη μεταμορφώσουν!

Stop the Press!

Τα νέα της La Mer

Έτσι όπως ένας ζωγράφος ξεκινά το έργο του με ένα λευκό, λείο καμβά, έτσι και ένας makeup artist ξεκινά να δημιουργεί έχοντας μια αψεγάδιαστη smooth βάση. Όπλο στη φαρέτρα του έχει φυσικά ένα primer, το οποίο εξισορροπεί την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνοντάς τη ή μειώνοντας τη λιπαρότητα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ.

Το The Perfecting Primer είναι απόλυτα ενυδατικό, αναδεικνύει τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας και με την εφαρμογή μειώνει άμεσα τις ατέλειές της χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη που ακτινοβολεί!

The Radiant Skin Tint

Ενυδάτωση και χρώμα από το μαγικό ελιξίριο της La Mer, που αναζωογονεί την επιδερμίδα προσφέροντας πολλά σε έν αμόνο προϊόν. Το The Radiant Skin Tint επαναλανσάρεται με βελτιωμένη σύνθεση και νέα συσκευασία. Η αναζωογονητική σύνθεσή του αποδίδει στιγμιαία λάμψη και πιο ομοιόμορφο, υγιή τόνο. Η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή εμφάνιση, ενώ οι λεπτές γραμμές απαλύνονται και τα σημάδια κούρασης μειώνονται ορατά. Η πλούσια σύνθεσή του περιλαμβάνει κόκκινη άλγη, δείκτη προστασίας SPF 30, Lime Tea και Miracle Broth.

The Soft Moisture Powder Foundation SPF 30

Θα μπορούσες να πεις ότι βρήκες επιτέλους τη χρυσή τομή μεταξύ Skincare και Makeup! Η κρεμώδης, μεταξένια υφή αυτής της σύνθεσης αποτυπώνει τη υγιή λάμψη μιας υγρής βάσης σε μορφή πούδρας. Το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλης διάρκειας σύνθεση που προσαρμόζεται στην επιδερμίδα αμέσως για να διορθώσει τυχόν ατέλειες, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει ομοιόμορφο τόνο.

Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά και η αδιάβροχη αντηλιακή προστασία του το κάνουν ιδανικό για καθημερινή χρήση που διαρκεί και αντέχει σε όλες τις συνθήκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS