BEAUTYSun Lines: Πώς να σβήσεις τις γραμμές του μαγιό

Sun Lines: Πώς να σβήσεις τις γραμμές του μαγιό

 Οι γραμμές του μαυρίσματος από το μαγιό κάθε καλοκαίρι μπορεί να σου στερήσουν τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις, που θέλεις να έχεις σε κάθε έξοδο. Είτε έχεις να παρευρεθείς σε κάποιο επίσημο event, είτε δεν θέλεις να φαίνονται αυτές οι γραμμές στη μαυρισμένη σου επιδερμίδα σου έχουμε τη λύση σε τρία βήματα…

#2 Μακιγιάζ σώματος

Τα body foundations αποτελούν ένα μεγάλο trend στο εξωτερικό, αφού μπορούν να καλύψουν τα οποιαδήποτε σημάδια έχετε στο σώμα σας είτε από σπυράκια, τσιμπήματα ή και παλιές πληγές. Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά και με τις γραμμές του μαυρίσματος -προτιμήστε όσα είναι αδιάβροχα. Σημασία έχει να βρεις την κατάλληλη απόχρωση και να χρησιμοποιήσεις σωστά το προϊόν.

How to :

Τι θα χρειαστείς; Ένα κομμάτι βαμβάκι και ένα ματ bronzer.

Αρχικά, βρες τα σημεία όπου έχουν σχηματιστεί οι γραμμές και εφάρμοσε ελάχιστη ποσότητα από το bronzer σου. Στη συνέχεια, κάνε καλό blend με ταμποναριστές κινήσεις με τη βοήθεια του βαμβακιού. Μη χρησιμοποιήσεις πινέλο, γιατί μπορεί να ερεθίσεις το δέρμα σου. Απόφυγε να κάνεις απότομες κινήσεις, διότι έτσι θα απομακρύνεις το προϊόν από την επιδερμίδα σου και θα απορροφηθεί από το βαμβάκι. Θα δεις πως οι γραμμές θα αρχίσουν να απομακρύνονται και να φαίνεται πιο ομοιόμορφο το σώμα σου. Για να σταθεροποιήσεις αυτό που κάνεις και να μη λερώσεις τα ρούχα σας, ψέκασε με ένα setting spray, ψεκάζοντας τοπικά. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τα λευκά ή beige ρούχα, για να είσαι περισσότερο ασφαλής. Για να αφαιρέσεις το προϊόν, χρησιμοποίησε αρχικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια ένα αφρόλουτρο που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS