BEAUTYSunkissed σμιλευμένη όψη με ένα μπρόνζερ για το πιο hot summer make...

Sunkissed σμιλευμένη όψη με ένα μπρόνζερ για το πιο hot summer make up look;

Το contouring αποτελεί τον πλέον ιδανικό τρόπο να σμιλέψεις το πρόσωπό και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου. Πώς; Δημιουργώντας σκιές, απαλύνονται τυχόν «ατέλειες», όπως ο όγκος στα μάγουλα, ενώ φωτίζοντας σημεία-κλειδιά, χαρακτηριστικά, όπως τα ζυγωματικά, αναδεικνύονται. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να κάνεις contouring step by step:

 

Βήμα 1ο: Ζυγωματικά

Εφάρμοσε ένα ματ bronzer κάτω από τα ζυγωματικά και ένα highlighter πάνω από αυτά για να τα τονίσεις και να κάνειςτο πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο.

Βήμα 2ο:  Περίγραμμα

Μπορείς να κάνεις contouring στην περιοχή των κροτάφων για να δώσεις βάθος στο πρόσωπο, αλλά και κοντά στη γραμμή των μαλλιών και το κόκκαλο του πηγουνιού για ένα πιο έντονο περίγραμμα.

Βήμα 3ο: Μύτη

Εφάρμοσε μικρή ποσότητα bronzer στις δύο πλευρές της μύτης, αλλά και στο τελείωμά της σε σχήμα v έτσι ώστε να δείχνει πιο αδύνατη και ανρθωμένη. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να φωτίσεις το κόκαλο της μύτης, εφαρμόζοντας ένα ανοιχτόχρωμο concealer.

More beauty tips

-Οι πούδρες μαυρίσματος με ματ φινίρισμα είναι μονόδρομος για contouring σε όλο το πρόσωπο. Εκείνες που περιλαμβάνουν ιριδίζοντα στοιχεία είναι προτιμότερες για τη δημιουργία ενός γρήγορου sunkissed look στα μάγουλα.

-Τα duos ή trios με bronzer, ρουζ και highlighter αποτελούν ιδανική επιλογή για τα ταξίδια, καθώς περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεσαι για ένα μπρονζέ face makeup.

-Για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, πολύ σημαντική θεωρείται η χρήση μικρής ποσότητας προϊόντος και το σωστό blending, έτσι ώστε να μην υπάρχουν «σκληρές» γραμμές στο πρόσωπο.

ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS