BEAUTYΤα 5 βήματα για ένα απόλυτα φυσικό no make up look

Τα 5 βήματα για ένα απόλυτα φυσικό no make up look

Διανύουμε τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, και οι πιο πολλές από εμάς θέλουν να δείχνουν «φυσικά» όμορφες, αναδεικνύοντας τα πιο δυνατά τους χαρακτηριστικά.

Αν και εσύ είσαι φαν του no makeup makeup look αυτά είναι τα 5 βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ χωρίς μέικ απ:

#1

Πρώτο βήμα είναι η ελαφριά κάλυψη τυχόν ατελειών, καθώς και η επίτευξη ενός ομοιόμορφου τόνου στην επιδερμίδα. Αφέσου σε μια κρέμα BΒ ή μια ενυδατική με χρώμα. Εναλλακτικά, με ένα concealer -το οποίο θα αντικαταστήσει στην ουσία το foundation σου- θα καλύψεις τους μαύρους κύκλους, αλλά και τυχόν ατέλειες.

#2

Ένα ρουζ, θα κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο και νεανικό. Για τις ξηρές επιδερμίδες ιδανική επιλογή θεωρούνται οι κρεαμώδεις ή ακόμα και οι υγρές φόρμουλες, που δείχνουν πάντα ομοιόμορφες. Για τις λιπαρές κατάλληλες θεωρούνται οι πουδρένιες υφές, που χαρίζουν φυσικότητα χωρίς να εντείνουν τη λιπαρότητα. Για ένα πιο dewy αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα highlighter σε μορφή στικ, το οποίο θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει έντονα ενυδατωμένη και όχι υπερβολικά μακιγιαρισμένη. Εφάρμοσέ το στο τόξο των φρυδιών, τα ζυγωματικά, το κόκκαλο της μύτης, την καρδιά των χειλιών, αλλά και την εσωτερική γωνία των ματιών για ένα «φυσικά»λαμπερό αποτέλεσμα.

#3

Τα ελαφριά τονισμένα φρύδια μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόσωπο, πλαισιώνοντας όμορφα τα μάτια και δίνοντας έμφαση στο βλέμμα. Με ένα μολύβι φρυδιών γέμισε τα κενά και με ένα διάφανο τζελ σταθεροποίησε τις ατίθασες τριχούλες.

#4

Η καφέ ή μπλε μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο. Εάν θέλεις λίγη ένταση ένα καφέ μολύβι στην εσωτερική πάνω γραμμή των ματιών θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων βλεφαρίδων.

#5

Το natural look ολοκληρώνεται με ένα lip balm με διακριτικό χρώμα, ένα clear gloss ή ένα tint σε απόχρωση κοντινή με τον τόνο της επιδερμίδας των χελιών, τα οποία θα τονίσουν ελαφρά τα χείλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS