ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤα αντηλιακά Lancaster θα κάνουν τη διαφορά στην αντηλιακή σας προστασία!

Τα αντηλιακά Lancaster θα κάνουν τη διαφορά στην αντηλιακή σας προστασία!

Οι τάσεις στο χώρο της περιποίησης της επιδερμίδα αλλάζουν αν όχι κάθε σεζόν, κάθε χρόνο. Ένα πράγμα όμως παραμένει ίδιο: Η αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για αντηλιακή προστασία κάθε μέρα. Ειδικά αυτήν την εποχή που ο ήλιος ξεκινά να γίνεται πιο «επιθετικός», τα αντηλιακά προσώπου και σώματος με γίνονται ο πρωταγωνιστής της ρουτίνας περιποίησης με νέες καινοτόμες συνθέσεις να διεκδικούν μια θέση στο νεσεσέρ σας.

Με περισσότερα από 75 χρόνια τεχνογνωσίας και ερευνών στην αναγέννηση των κυττάρων, τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancaster έχουν καταστεί πρωτοπόροι στη φροντίδα του δέρματος.

Η αποστολή τους: στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος με μια παγκόσμια προσέγγιση που είναι μοναδική για τη Lancaster και στοχεύει στην επισκευή και προστασία του δέρματος, χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική. Στο κομμάτι της προστασίας οι ερευνητές της Lancaster ανέπτυξαν πραγματική τεχνογνωσία μέσω πολυάριθμων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και σημαντικών καινοτομιών, αποκωδικοποιώντας το πλήρες φάσμα του φωτός, και μελετώντας την ακριβή επίδρασή του στο δέρμα.

Lancaster Beauty 280226454 3814961782062817 7364171405789352096 N

Μετά το λανσάρισμα της πρώτης ολοκληρωμένης αντηλιακής σειράς το 1971, τα εργαστήρια Lancaster ενσωμάτωσαν τα φίλτρα προστασίας για τις ακτίνες UVA σε αντίθεση με τα φίλτρα προστασίας για τις ακτίνες UVB το 1997. Τη χρονιά 2007 υπήρξε άλλη μια σημαντική εξέλιξη στη Lancaster με την ανακάλυψη ότι η υπέρυθρηακτινοβολία διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας επισπεύδοντας την πρόωρη γήρανση. Τα αποτελέσματα πολλών χρόνων έρευνας, η τεχνολογία Full Light στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος (1) (ακτίνες UVA, UVB, ορατό φως και υπέρυθρη ακτινοβολία) και προστατεύει το δέρμα από βλάβες οι οποίες προκαλούνται από την έκθεση στην ήλιο.

Καθώς η τεχνολογία έχει ήδη βελτιωθεί το 2021 με φίλτρα UV που σέβονται το περιβάλλον και τα κοράλλια, τώρα είναι επίσης εμπλουτισμένα με ενισχυμένη προστασία από το μπλε φως στο οποίο είμαστε όλοι εκτεθειμένοι σε καθημερινή βάση.

Lnc Sun Summer 22 Digital Cps Sun Beauty Glamshot Group 2 Square

Και πήγαμε ένα βήμα παραπέρα! Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, καταλάβαμε ότι καθώς το εμπόδιο που παρέχουν τα φίλτρα UV δεν επαρκεί πάντα για την προστασία του δέρματος από ορισμένες αναπόφευκτες βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Για να καταπολεμήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τους παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος, τα εργαστήριά μας (της Lancaster) έχουν αναπτύξει ολοένα και πιο προηγμένες φόρμουλες υψηλής τεχνολογίας που ενισχύουν τον μηχανισμό αυτοάμυνας του δέρματος και διεγείρουν το φυσικό του σύστημα επανόρθωσης. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται η ικανότητα του δέρματος να αντέχει τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και διατηρείται η νεανική του όψη.

Lnc Sun Summer 22 Digital Cps Sun Beauty Glamshot Group 1 Square

Καθώς γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματική προστασία απαιτεί τακτική εφαρμογή, τα Εργαστήριά μας εργάζονται συνεχώς σε νέες, αιχμής φόρμουλες για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος. Η υπόσχεση της Lancaster για το 2022: ενισχυμένη φόρμουλα με ασυναγώνιστη αίσθηση και σαγηνευτικό εμβληματικό άρωμα που εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματική προστασία, όλα σε φόρμουλες και συνθέσεις «καθαρές» και φιλικές δεν είναι τοξικές για τη θαλάσσια ζωή.

Αυτή η αναζήτηση για καινοτομία και απόδοση έχει κάνει τη Lancaster την πρώτη με κύρος μάρκα αντηλιακής φροντίδας σήμερα. Σε μια συνεχή διαδικασία έρευνας και τεχνογνωσίας, οι προηγμένεςτεχνολογίες μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε συνεχώς νέες προκλήσεις.

Lnc Sun Summer 22 Digital Cps Sun Beauty Glamshot Group 1 Square 1

Από τη δημιουργία της πρώτης σειράς αντηλιακής φροντίδας πριν από 50 χρόνια, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε σε όλους την ελευθερία να απολαμβάνουν τον ήλιο και το θρυλικό χρυσαφένιο μαύρισμα με μειωμένο χρόνο έκθεσης, διατηρώντας παράλληλα μια ομοιόμορφη επιδερμίδα, σε δύο φορές λιγότερο χρόνο έκθεσης στον ήλιο χάρη στις αποτελεσματικές φόρμουλες που σέβονται το δέρμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS