BEAUTYΤα αρώματα Bottega Veneta διεκδικούν μια επάξια θέση στο μπουντουάρ σου

Τα αρώματα Bottega Veneta διεκδικούν μια επάξια θέση στο μπουντουάρ σου

Διακριτικότητα, ποιότητα και αξεπέραστη αριστοτεχνία. O οίκος Bottega Veneta έχει δημιουργήσει ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας.

Λίγα λόγια για τον Οίκο

Ο οίκος Bottega Veneta ιδρύθηκε στη Βιτσέντσα το 1966. Απασχολώντας στους κόλπους του τεχνίτες που κατέχουν την απαράμιλλη Ιταλική τεχνική επεξεργασίας του δέρματος, είναι διάσημος εδώ και χρόνια για το περίφημο «intrecciato», το χαρακτηριστικό πλέξιμο του δέρματος. Καθιερώθηκε ως οίκος πολυτελών ειδών με μεγάλο κύρος, κάτω από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Tomas Maier, που ξεκίνησε τη συνεργασία του το 2001. Διαθέτοντας μεγάλη και αξιόλογη εμπειρία στο χώρο της μόδας, έφερε σημαντικό αέρα ανανέωσης σε αυτό τον αξιόλογο Ιταλικό οίκο. Το κύρος του οίκου βασίζεται αυστηρά στην ποιότητα κατασκευής και μετουσιώνεται μέσα από τη «διακριτική πολυτέλεια», αφού απέσυρε από το εξωτερικό των δημιουργιών κάθε λογότυπο, τοποθετώντας το μόνο εσωτερικά, σεβόμενος και αναγνωρίζοντας έτσι την προσωπική ταυτότητα του πελάτη. Άλλωστε το περίφημο ρητό του οίκου Bottega Veneta, «Όταν τα δικά σας αρχικά είναι αρκετά», εκφράζει ακριβώς αυτή την φιλοσοφία της αποκλειστικότητας και της εμπιστοσύνης, που αποτελούν το κέντρο της ιδιαίτερης δέσμευσης του οίκου για αξεπέραστη μοναδικότητα και πολυτέλεια. Οι αρχές που χαρακτηρίζουν τη μάρκα Bottega Veneta είναι αδιαπραγμάτευτες: εξαιρετική τεχνική, πρωτοποριακός σχεδιασμός, σύγχρονη λειτουργικότητα, πρώτες ύλες ύψιστης ποιότητας.

Bv Spring 20 Instore Kv Family 150 Lr

Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία ο οίκος επιλέγει να σχεδιάζει και τα αρώματα του αφού τόσο οι μυρωδιές όσο και τα ίδια τα μπουκάλια αντανακλούν μια λιτή κομψότητα, και μια χλιδή χωρίς υπερβολή και επιδεικτικότητα.

Bov Xmas 21 Digital Kv Ph Edt Sign Edp Duo With Logo Square

Η σειρά Bottega Venete Signature αποτελείται από γυναικείο και ανδρικό άρωμα. Το ανδρικό Pour Homme άρωμα εκφράζει μια ξεχωριστή εικόνα αρρενωπότητας, συνδυάζοντας αισθησιασμό και λεπτό πνεύμα.Το Bottega Veneta Pour Homme Parfum είναι ένα συναρπαστικό χαρμάνι από τα πιο σπάνια υλικά άριστης ποιότητας. Ο χυμός ανοίγει στην κορυφή με ξυλώδεις και πικάντικες νότες φυλλωμάτων κέδρου και πλούσιου κάρδαμου σε υψηλή συμπύκνωση, που ενισχύονται και ενδυναμώνονται στην καρδιά με μπαχάρι και βάλσαμο ελάτης. Ένα αισθησιακό ακόρντο δέρματος ποτισμένο με σπόρους τόνγκα ολοκληρώνει αυτό το αριστούργημα αρρενωπότητας.   

Bv Illu Mb 21 Digital Cpv Duo Square

Το άρωμα Bottega Veneta Illusione for Her περιγράφεται ως θηλυκό, ανθικό, βοτανικό και ξυλώδες. Οι αρωματικές νότες του περγαμόντου και του φραγκοστάφυλλου συνδυάζονται με τον πορτοκαλανθό και το πράσινο σύκο που αφήνει μια αίσθηση Μεσογείου. Η σύνθεση στρογγυλεύει με νότες ελαιόδεντρου και σπόρων τόνκα σε ένα ελαφρώς βαλσαμώδες τελείωμα. Το άρωμαBottega Veneta Illusione for Him, αντιπροσωπεύει μια στιγμή μετέωρη ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα. Αυτό το ξυλώδες, κιτρώδες κι αρωματικό μείγμα συνδυάζει τα ιταλικά εσπεριδοειδή όπως το νεράτζι και το λεμόνι με ρητίνη ελάτης και λευκό κέδρο για μια “ρητινώδη αρρενωπότητα”. Στην βάση βρίσκουμε τις δυνατές κι ενεργητικές νότες της βετιβερίας και της αισθησιακής τόνκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS