BEAUTYΤα χείλη σου απαιτούν και αυτά την προσοχή σου, ενώ είσαι στο...

Τα χείλη σου απαιτούν και αυτά την προσοχή σου, ενώ είσαι στο σπίτι

Εκμεταλλεύσου τη νέα σου καθημερινότητα και φρόντισε τον εαυτό σου όσο πιο πολύ μπορείς. Άσε το δέρμα σου να ξεκουραστεί, κάνε scrub και μάσκες και μην ξεχνάς σημεία πάνω σου που θέλουν άμεση περιποίηση. Στο παιχνίδι της φροντίδας πρόσθεσε και τα χείλη σου με lip balms, που θα κάνουν τη διαφορά στην ενυδάτωσή τους.

Έκανες τη μάσκα προσώπου σου και σχεδιάζεις να απλώσεις την ενυδατική σου κρέμα. Περίμενε μισό λεπτό. Ένα σημαντικό task που δεν πρέπει να κάνεις skip σε καμία περίπτωση είναι τα χείλη σου. Χρειάζονται ενυδάτωση και φροντίδα καθημερινά. Μετά το scrub σου, με το οποίο θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και θα κάνεις ήπια απολέπιση στα χείλη σου, τα 6 lip balms που ακολουθούν θα τα κάνουν ακόμα πιο απαλά και ενυδατωμένα.

Επίλεξε ένα με πλούσια σύνθεση και χωρίς χρώμα και άσε τη φυσική λάμψη των χειλιών σου να πρωταγωνιστήσει στο ενυδατωμένο πρόσωπό σου. Μην ξεχάσεις να το απλώνεις στα χείλη σου κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Τα αποτελέσματα που θα δεις το πρωί θα σε πείσουν να μην παραλείψεις αυτό το beauty tip ποτέ ξανά.

6 lip balms για να διαλέξεις και να παραγγείλεις Online:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS