BEAUTYTα do's & don'ts, για να εφαρμόσεις το eyeliner σαν επαγγελματίας Μake...

Tα do’s & don’ts, για να εφαρμόσεις το eyeliner σαν επαγγελματίας Μake Up Artist

Με το αγαπημένο σου eyeliner αναδεικνύεις με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα σου.

Do’s

  1. Εκτός από μαύρο eyeliner, υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις, όπως το καφέ που δημιουργεί μια πιο γήινη διάσταση στο μακιγιάζ και είναι ιδανικό για ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Επίσης, το μπλε του ζαφειριού ή το σμαραγδί μπορούν να αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου.
  1. Εάν σκοπεύεις να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ένα αδιάβροχο gel eyeliner, που εξασφαλίζει απίστευτη διάρκεια.
  1. Εναλλακτικά βάλε στο νεσεσέρ σου ένα μαύρο μολύβι και μόλις παρατηρήσεις πως η γραμμή έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, ξαναπέρασε την από πάνω προσεκτικά.

Don’ts

  1. Η ευθεία ίσια γραμμή είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Προμηθεύσου ένα σε μορφή gel, που εφαρμόζονται με ειδικά πινελάκια, ή σε μορφή στυλό, για να έχεις τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια.
  • Μην σχηματίζεις με το eyeliner και το κάτω μέρος του ματιού γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες μουντζούρες κάτω από τα μάτια σου, ή και να τα κάνει να φαίνονται αρκετά μικρότερα.
  • Βάλε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή για να εξασφαλίσεις σταθερότητα. Στη συνέχεια υπογράμμισε το σημείο όπου θα εφαρμόσεις το eyeliner σου μ’ ένα μολύβι ματιών ίδιου χρώματος, που θα λειτουργήσει σαν οδηγός. Τέλος εφάρμοσε από πάνω το eyeliner.

Gel Liner Duo της Clarins

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS