ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤα δύο λάθη που κάνεις με το μακιγιάζ σου και δείχνεις ακόμα...

Τα δύο λάθη που κάνεις με το μακιγιάζ σου και δείχνεις ακόμα πιο κουρασμένη

Η beauty ambassador της Chanel, Kay Montano, αποφεύγει τα πιο κάτω τρία προϊόντα, όταν θέλει να δείχνει πιο ξεκούραστη.

Αν σκεφτεί κανείς τις προκλήσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις καθημερινά δεν είναι έκπληξη που νιώθεις και δείχνεις λίγο παραπάνω εξαντλημένη αυτή την περίοδο.

Ευτυχώς υπάρχουν ένα δυο πράγματα για να «αναζωογονήσεις» τη θαμπή επιδερμίδα σου. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Red, η make up artist και πρέσβειρα ομορφιάς της Chanel Kay Montano, μοιράστηκε τα tips της για το πώς «ξυπνά» το κουρασμένο της πρόσωπο και σε αυτά περιλαμβάνονται, αναπάντεχα, δύο πρώτης ανάγκης προϊόντα μακιγιάζ.

«Να είσαι προσεχτική με την ποσότητα του bronzer» συμβουλεύει η Montano. «Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι προσθέτει ζεστασιά σε μια κουρασμένη όψη αλλά συμβάινει το αντίθετο». «Τα ματ, σκούρα χρώματα στα μάγουλα προσδίδουν κούραση. Θα δείχνει πιο φυσικό και λαμπερό το αποτέλεσμα αν εφαρμόσεις ταμποναριστά με τα δάχτυλα ένα highlighter».

Η Montano είναι επίσης μεγάλη φαν του εφέ της μεταμόρφωσης από τη χρήση ενός blusher όταν είσαι κουρασμένη. «Η ροζ απόχρωση δημιουργεί την εντύπωση της νεότητας και της ζωντάνιας. Για ομοιόμορφη εφαρμογή χρησιμοποιώ ένα μικρό στρογγυλό πινέλο για ρουζ περνώντας απαλά στα μήλα του προσώπου. Ένα απλό βήμα στη ρουτίνα μακιγιάζ σου που θα προσθέσει άμεσα φρεσκάδα στην όψη του προσώπου σου».

Όσον αφορά στα κουρασμένα μάτια, αποφεύγει να βάλει eyeliner και προτιμά μια απαλή απόχρωση σκιάς ματιών και δεν παραλείπει το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων.

Είναι οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Σκέψου ότι το σκούρο eyeliner ειδικά στο κάτω βλέφαρο θα δείξει το βλέμμα πιο κουρασμένο ενώ μια απαλή σκιά θα μεγαλώσει τα μάτια και θα τα δείξει πιο ξεκούραστα. Μην ξεχάσεις να χτενίσεις τα φρύδια σου προς τα πάνω και να περάσεις το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS