BEAUTYΤα gadgets που αξίζει να επενδύσεις για λαμπερή επιδερμίδα

Τα gadgets που αξίζει να επενδύσεις για λαμπερή επιδερμίδα

Η FOREO, ο σουηδικός γίγαντας στο κομμάτι του skin-tech ανατρέπει ξανά τα δεδομένα στον κόσμο της ομορφιάς. Είναι γνωστό ότι τα έξυπνα gadgets της όχι μόνο υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες αλλά το κάνουν πραγματικότητα. Οι συσκευές περιποίησης προσώπου της FOREO έχουν αναβαθμίσει σημαντικά τη skincare ρουτίνα.

Και αν διερωτάσαι αν αξίζουν την επένδυση; Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι. Σίγουρα αξίζει να επενδύσεις για να βελτιώσεις την υφή και την όψη της επιδερμίδας σου με τα BEAR και BEAR mini τα new entry της.

Bear Bear Mini Selling Points Water Proof Preview

Η πιο τεχνολογικά προηγμένη συσκευή ομορφιάς είναι επιτέλους εδώ και αποτελεί δίχως αμφιβολία την απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς.

Η πανίσχυρη αυτή συσκευή πηγαίνει την «καλή φυσική κατάσταση του προσώπου» στο επόμενο στάδιο καθώς αποδεδειγμένα σφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μία νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Το BEAR διαθέτει τη ρουτίνα μασάζ Total Facial Knockout, που στοχεύει στη σμίλευση των ζυγωματικών, του λαιμού και του σαγονιού, καθώς και στη λείανση του μετώπου, ενώ το BEAR mini διαθέτει το Contour Cardio που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, και τα δύο ήδη προγραμματισμένα στο ειδικό app FOREO For You

 Συνδυάζοντας τα μικρορεύματα και τους επαναστατικούς T-Sonic™ παλμούς, το BEAR και BEAR mini κατορθώνουν να αποδώσουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Τα διεγερτικά μικρορεύματα τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ οι T-sonic παλμοί χαλαρώνουν τα σημεία έντασης των μυών, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Έχοντας ισχυρότερη ένταση ρευμάτων, το BEAR είναι ιδανικό για χρήση σε ολόκληρο το πρόσωπο, ενώ το BEAR mini στοχεύει με ακρίβεια περιοχές όπως το περίγραμμα των ματιών, τα φρύδια και τις γραμμές γύρω από το στόμα.

Bear Selling Points Charging

Η FOREO συνιστά η χρήση του BEAR να γίνεται με έναν αγώγιμο ορό σαν το SERUM SERUM SERUM, καθώς μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη ασφάλεια τα μικρορεύματα από τη συσκευή στην επιδερμίδα, ενώ με τους T-Sonic παλμούς απορροφάται πιο εύκολα. Το συγκεκριμένο serum επιτρέπει τη μέγιστη αξιοποίηση των μικρορευμάτων αυξάνοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα FOREO μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα ERA, στο Glow Beauty,

στα καταστήματα Beauty Line, στo www.era.com.cy και στο www.beautyline.com.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS