ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤα Hair Mists που θα αντικαταστήσουν το αγαπημένο σου άρωμα

Τα Hair Mists που θα αντικαταστήσουν το αγαπημένο σου άρωμα

Tο καλοκαίρι όλες ψάχνουμε ένα πιο ανάλαφρο άρωμα που θα αντικαταστήσει το βαρύ χειμωνιάτικο. Γι’ αυτό πολύ συχνά αναζητάς εναλλακτικές λύσεις που θα σου δώσουν τη μυρωδιά που θες χωρίς να γίνεται ενοχλητική.

Η πιο συνηθισμένη λύση είναι ένα αφρόλουτρο και μία κρέμα σώματος με την ίδια μυρωδιά. Πολύ συχνά αυτά τα δύο αρκούν για να έχεις μία ανάλαφρη καλοκαιρινή μυρωδιά.

Για κάτι περισσότερο όμως και με πιο μεγάλη διάρκεια μπορείς να στραφείς στα hair mists. Μπορεί να μην υπάρχει το αντίστοιχο σε κάθε άρωμα που σε αρέσει, σίγουρα όμως θα βρεις αρκετά που θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα σου θυμίζουν καλοκαίρι.

Μερικοί ψεκασμοί στα μαλλιά σου λοιπόν είναι αρκετοί για να μυρίζεις τέλεια χωρίς ωστόσο το άρωμα να γίνεται ενοχλητικό. Οι ζεστές μέρες επιβάλλουν νότες ελαφριές που θα σου χαρίζουν την όμορφη καλοκαιρινή αίσθηση που αναζητάς.

Ποιες είναι οι επιλογές σου;

1 MISS DIOR HAIR MIST

Ο αρωματισμός των μαλλιών είναι μια κίνηση κομψή και προκλητική. Μας έρχεται από πολύ παλιά και είναι ενδεικτική μιας μυστηριώδους θηλυκότητας. Το Miss Dior προτείνει ένα νέο hair mist και δημιουργεί μία γοητευτική κομψότητα. Το Miss Dior Hair Mist προσφέρει μία πραγματική ένταση ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα μαλλιά φρέσκα. Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά, η σύνθεσή του «ντύνει» τα μαλλιά με μία αισθησιακή αύρα.

2.MAGNOLIA NOBILE HAIR MIST

Ένα νέο τελετουργικό ομορφιάς από τη σειρά Le Nobili, θα αφήσει τα μαλλιά σας όμορφα αρωματισμένα ώστε να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητη. Οι κομψές νότες από το άρωμα Magnolia γίνονται οι πρωταγωνιστές μιας νέας αρωματικής εμπειρίας και απελευθερώνονται με τη φυσική κίνηση των μαλλιών. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

3.NARCISO RODRIGUEZ FOR HER HAIR MIST

Αφήνει στα μαλλιά ένα αισθησιακό άρωμα, χωρίς λιπαρά αποτελέσματα, χάρη σε έναν συνδυασμό πυριτίου και ένα πολυμερές με ιδιότητες σχηματισμού φιλμ. Γυναικείο floral-φρουτώδες, κομψό, αισθησιακό, μυστηριώδες άρωμα.

4 WILD BLUEBELL HAIR MIST

Θυμίζει μεταξένια και ζωηρά άνθη καμπανούλας που δένουν μοναδικά με νότες από κρίνο και λωτό, και αρωματίζουν ανάλαφρα τα μαλλιά σας. Εμπλουτισμένο με Argan Oil & Βιταμίνη Β, θρέφει και χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και υγιή λάμψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS