BEAUTYΤα καταπληκτικά Χριστουγεννιάτικα πακέτα της Kypwell είναι εδώ!

Τα καταπληκτικά Χριστουγεννιάτικα πακέτα της Kypwell είναι εδώ!

Η Kypwell, το πολυβραβευμένο Κυπριακό brand ευεξίας που δημιούργησαν η Inna Orlova και η Έλενα Ελράη, μας εκπλήσσει και πάλι με τα προϊόντα ευεξίας της, τα οποία διατίθενται πλέον σε όμορφα πακέτα, ιδανικά ως Χριστουγεννιάτικα δώρα, για εμάς και για αυτούς που αγαπάμε!

Ξεχωρίσαμε το νέο σετ «Discovery – Age Defence for Dry Skin» που είναι σχεδιασμένο ειδικά για τις ξηρές επιδερμίδες, για να αναζωογονεί, να θρέφει και να συσφίγγει την επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα αισθητά πιο νεανικό! Στο πακέτο θα βρείτε τον βραβευμένο ορό προσώπου «Eternal Youth – Collagen and Elastin Booster» που έχει ενισχυτικές αντιγηραντικές ουσίες οι οποίες αυξάνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, βελτιώνουν τη φυσική ελαστικότητα και  δίνουν νεανική λάμψη στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, το προϊόν αυτό, προστατεύει από τη φλεγμονή, την ερυθρότητα και τον ερεθισμό που προκαλούνται από το περιβάλλον γύρω μας. Το σετ περιλαμβάνει την θρεπτική κρέμα «Mountain Spring – Deep Moisturising Cream» η οποία περιέχει όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, πεπτίδια και βιταμίνες για να ενυδατώνει βαθιά το δέρμα μας, να το προστατεύει από περιβαλλοντικές βλάβες και να αποτρέπει την πρόωρη γήρανση. Η βαθιά ενυδατική υαλουρονική μάσκα «Secret Fountain» που επίσης συμπεριλαμβάνεται στο συγκεκριμένο σετ, είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά και φυσικό υαλουρονικό οξύ και στοχεύει στο να απαλύνει τις ρυτίδες αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή.

Ακόμα ένα σετ της Kypwell που λατρεύουν οι απανταχού beauty conscious είναι το «Discovery – Clean Skin» το οποίο περιλαμβάνει τον βοτανικό ορό για θεραπεία ακμής «All Clear Ahead», ένα βραβευμένο ορό που περιέχει φυσικά αντιμικροβιακά, αντιμυκητιακά και αντισηπτικά συστατικά που βοηθούν στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και διατηρούν τους πόρους μας καθαρούς. Στο σετ θα βρείτε επίσης την βοτανική detox μάσκα «Happy Clay» όπου με τα αντιβακτηριακά φυτικά εκχυλίσματα  που περιέχει βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να εξαλειφθούν οι ακαθαρσίες. Το σετ αυτό, περιλαμβάνει το μοναδικό βιολογικό detox τσάι από βότανα «KypClean». Το τσάι αυτό έχει την ικανότητα να αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα και είναι μια φυσική θεραπεία για την ακμή και άλλες παθήσεις του δέρματος.

Η Kypwell νοιάζεται για την ασφάλεια και την υγεία μας και έτσι δημιούργησε πρόσφατα και μοναδικές οικολογικές μάσκες προσώπου. Οι μάσκες αυτές είναι κατασκευασμένες από λινό και έχουν εσωτερική θήκη με βότανα, βρύα και κανναβιδιόλη που βοηθούν στην προστασία από βακτήρια, μικροοργανισμούς, μύκητες, σκόνη, αλλεργιογόνα, ρύπανση αέρος κ.α. Μια τέτοια υπέροχη μάσκα προστασίας, είναι απαραίτητη!

Για περισσότερες πληροφορίες για την Kypwell και τα υπέροχα προϊόντα και πακέτα της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://kypwell.com

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, 353, M. G. Olympic Residences, Block B, Κατάστημα 4, 3107 Λεμεσός

Facebook: www.facebook.com/kypwell/ 

Instagram: @kypwell

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS