ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤα nail design που θα ανατρέψουν το στυλ σου

Τα nail design που θα ανατρέψουν το στυλ σου

Εάν αναζητάς και εσύ  το τέλειο και πρωτότυπο σχεδίο για τα νύχια σου για να υποδεχθείς την νέα σεζόν με περιποιημένα άκρα, μια αναζήτηση στα social media θα σου δώσει την απαραίτητη πηγή έμπνευσης για να βρεις το ιδανικό nail design για σένα. Επειδή όμως οι επιλογές και οι προτάσεις είναι πολλές συγκεντρώσαμε τα πιο αξιοθαύμαστα σχέδια στα νύχια για να τα υιοθετήσεις αμέσως.

Party animal: Ζωηρές αποχρώσεις που θα δώσουν έναν ξέφρενο χαρακτήρα στο look σου. Plus, παρά τα έντονα χρώματα, δεν είναι καθόλου υπερβολικό και μπορείς να το δοκιμάσεις ανεξαιρέτως στιλ. Διαλέξε glitter μονόχρωμο, σε ασημί, χρυσό ή rose gold για ένα πιο ήπιο μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

Δπλό Γαλλικό: Για σένα που λατρεύεις french αυτή είναι η τέλεια πρόταση για να ξεφύγεις από τα κλασικά σχέδια είναι να κάνεις μια διπλή γραμμή. Κράτησε δηλαδή την καθιερωμένη λευκή και πρόσθεσε ακριβώς από πάνω ή από κάτω μια άλλη πιο έντονου χρώματος, όπως κόκκινο, φούξια ή κίτρινο. Ένα απόλυτα fashion forward σχέδιο, ιδανικό για τις πιο εκκεντρικές προσωπικότητες. Θα το λατρέψεις

Απλά αλλά γλαμ: Εάν τα απλά σχέδια σε ελκύουν αλλά θέλεις να χαρίσεις μια glamorous πινελιά στο μανικιούρ σου, μπορείς να αφήσεις όλη την επιφάνεια του νυχιού κενή ή απλώς να επιλέξεις ένα χρώμα που είναι τελείως διάφανο, κοντά στη φυσική απόχρωση και να προσθέσετε από πάνω μερικά αυτοκόλλητα διαμαντάκια. Το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό και τόσο γλυκό!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS