BEAUTYΤα skin heroes που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να ανακάμψει από...

Τα skin heroes που θα βοηθήσουν την επιδερμίδα σου να ανακάμψει από το κρύο

Ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται η υφή της επιδερμίδας σου μπορεί να αλλοιωθεί δημιουργώντας ατέλειες. Με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, θα βοηθήσεις το δέρμα σου να βγει νικητής από την εποχή αυτή.

Η ενυδατική μάσκα προσώπου αποκαθιστά την υγρασία και ηρεμεί το πρόσωπο. Εφάρμοσε  ένα παχύ στρώμα από σε καθαρή επιδερμίδα και άφησέ την να δράσει για 10-15 λεπτά. Φρόντισε να την εφαρμόζεις 3 φορές την εβδομάδα, ενώ όταν δεις πως το δέρμα σου δεν τόσο ξηρό μείωσε στη μία φορά.

Τα face oils είναι ιδανικά για ξηρές επιδερμίδες που είναι άτονες θαμπές και χρειάζονται επείγον λάμψη. Μάλιστα, σε βάθος χρόνου μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο. Ψάξε ένα που στη σύνθεσή του να περιέχει σαλικυλικό οξύ, ένα συστατικό, το οποίο μπορεί να απομακρύνει τα σημάδια από παλαιότερα σπυράκια, καθώς και να σας χαρίσει την αψεγάδιαστη όψη. Επιπρόσθετα τα face oils, που διαθέτουν αιθέρια έλαια λουλουδιών, μυρίζουν τόσο υπέροχα που σου φτιάχνουν ακόμα και τη διάθεση.

Η ενυδατική κρέμα είναι το νούμερο ένα απαραίτητο προϊόν για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Πρέπει να εφαρμόζεται σε καθημερινή βάση, τόσο το πρωί πριν το μακιγιάζ όσο και το βράδυ πριν κοιμηθείς. Αναζήτησε μια με πιο λεπτόρρευστη υφή και με δραστικά συστατικά.

Το υαλουρονικό οξύ το συστατικό το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όλες τις ηλικίες. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις να το εφαρμόζεις ηλικιακά τόσο πιο γρήγορα θα δεις τη διαφορά. Επίλεξε Sheet masks, σέρουμ, κρέμες ή προϊόντα σε μορφή gel με υαλουρονικό θα δεις την επιδερμίδα σου να μεταμορφώνεται.

Mάσκα με υαλουρονικό οξύ της Garnier

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS