ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤα skincare συστατικά που διαμορφώνουν την επιδερμίδα

Τα skincare συστατικά που διαμορφώνουν την επιδερμίδα

Η τέχνη του mix & match δεν είναι πολύτιμη μόνο σε επίπεδο μόδας, αλλά και στον τομέα της ομορφιάς, με το σωστό συνδυασμό των skincare συστατικών να παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος στην επιδερμίδα. Ακολουθούν τα κύρια συστατικά τα οποία χρειάζεται το δέρμα σε διάφορες περιόδους της ζωής μας.

COLLISTAR ATTIVI PURI: Η επιλογή στην εξατομικευμένη περιποίηση ομορφιάς

Υπήρξαν στιγμές που αναρωτηθήκατε «ποια κρέμα προσώπου πρέπει να χρησιμοποιήσω; Για ποιες ηλικίες κάνει αυτή η κρέμα; Τι χρειάζεται το δέρμα μου;». Δεκάδες ερωτήσεις σχετικά με το δέρμα μας και την περιποίηση προσώπου, εκατοντάδες απαντήσεις, απόψεις και χιλιάδες λύσεις!

Η COLLISTAR μετά από χρόνια έρευνας δημιούργησε μια σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου, με κύρια συστατικά τα οποία χρειάζεται το δέρμα σε διάφορες περιόδους της ζωής μας. Η σειρά ATTIVI PURI βασίζεται στην ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου, με συστατικά στην καθαρότερή τους μορφή.

Collistarcyprus 262363364 155895583403474 5429649890672674451 N

Θα ακούσατε αρκετές φορές για το κολλαγόνο, για τις ιδιότητες της Βιταμίνης C ή γιατί το Υαλουρονικό οξύ είναι από τις πιο σημαντικές ουσίες που χρειάζεται το δέρμα. Όλες αυτές οι πληροφορίες στάθηκαν ως οι αρχές της δημιουργίας της σειράς ATTIVI PURI. Όλα τα προϊόντα της σειράς μπορούν να συνδυαστούν, έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη ρουτίνα που χρειάζεστε:

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα μας, στο δέρμα και στους συνδετικούς ιστούς. Το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο, ομοιόμορφο και ελαστικό. Καθώς μεγαλώνουμε η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος μειώνεται, κάτι που οδηγεί σε εμφάνιση ρυτίδων και απώλεια της σφριγηλότητας.

Η COLLISTAR δημιούργησε 2 νέα προϊόντα με βάση το Υαλουρονικό Οξύ:

HYALURONIC ACID + POLYGLUTAMIC ACID DROPS: Σταγόνες προσώπου που προσφέρουν έντονη ενυδάτωση, αφήνουν το δέρμα λείο και ανορθωμένο. Το πολυγλουταμικό οξύ αποτρέπει το υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα να αλλοιωθεί και ενισχύει ταυτόχρονα και τον επιδερμικό φραγμό.

HYALURONIC ACID + CERAMIDES AQUAGEL: Ένα τζελ προσώπου που προφέρει έντονη ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα, συγκρατώντας το νερό στο δέρμα. Λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος και χάρη στα Κηραμίδια, ενισχύεται ο επιδερμικός φραγμός και επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σώμα μας και πιο συγκεκριμένα στους συνδετικούς ιστούς (τένοντες, δέρμα, μύες). Όπως και το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο με την πάροδο του χρόνου μειώνεται, κάτι που οδηγεί στην παρουσία ρυτίδων,στη γήρανση του δέρματος και σε ξηρότητα.

Η COLLISTAR δημιούργησε 2 νέα προϊόντα με βάση το κολλαγόνο, τα οποία καταπολεμούν τις γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες και το χαλαρό δέρμα: COLLAGEN + GLYCOGEN DROPS: Σταγόνες προσώπου που προσφέρουν έντονη αντιγηραντική και συσφικτική δράση και αφήνουν το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό. Το γλυκογόνο βοηθά στην ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και αποτρέπει την αλλοίωσή του.

COLLAGEN + MALACHITE CREAM BALM: Βάλσαμο προσώπου με έντονη αντιγηραντική και συσφικτική δράση που αφήνει το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό. Ο μαλαχίτης προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση, χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση. Το βάλσαμο θρέφει το δέρμα σε βάθος.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η βιταμίνη C, ίσως η πιο γνωστή από τις βιταμίνες, προστατεύει το δέρμα από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες όπως ατμοσφαιρική ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία, «μπλέ ακτινοβολία», χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση. Παράλληλα η βιταμίνη C συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου και προστατεύει από την φωτογήρανση.

  Η σειρά PURE ACTIVES προσφέρει 2 επιλογές με βιταμίνη C:  VITAMIN C + ALPHA-ARBUTIN  DROPS: Ένα σκεύασμα σταγόνων που περιέχει την ιδανική ποσότητα ενός εξαιρετικά σταθερού παράγωγου βιταμίνης C καινούριας γενιάς, του Ethyl Ascorbic Acid. Σχεδιασμένο με βάση το νερό δίνει την ενυδάτωση που χρειάζεται διεισδύοντας  στα κύτταρα του δέρματος. Η Alpha-Arbutin, μια ουσία που ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης, ενισχύει τη  φωτεινότητα.

VITAMIN C + FERULIC ACID CREAM: Μια θεραπεία για λαμπερό, ενυδατωμένο και αναζωογονημένο δέρμα. Διαμορφωμένη με Ethyl Ascorbic Acid, ενός εξαιρετικά σταθερού παράγωγου βιταμίνης C καινούριας γενιάς, και με φερουλικό οξύ, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Εξαιρετικά ρευστή υφή που «λιώνει» στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να το βαραίνει.

ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ

Το γλυκολικό οξύ, ανήκει στα AHA – άλφα υδροξυ-οξέα – και προέρχεται από φυσικές πηγές, κυρίως από το ζαχαροκάλαμο. Το γλυκολικό οξύ απολεπίζει χημικά την επιδερμίδα. Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στη μείωση των σημαδιών και δερματικών δυσχρωμιών. Παράλληλα, το γλυκολικό οξύ ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου.

Στη σειρά της COLLISTAR ATTIVI PURI μπορείτε να βρείτε 2 προϊόντα με βάση το γλυκολικό οξύ:

GLYCOLIC ACID DROPS & RICH CREAM: 2 προϊόντα για σταδιακή, μη επιθετική απολέπιση, για καθημερινή χρήση. Λειαίνει το δέρμα και το ανανεώνει. Καλύτερα να χρησιμοποιούνται μόνο το βράδυ. Επιβάλλεται η χρήση αντηλιακού καθημερινά.

Τα προϊοντα της COLLISTAR μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλες τις πόλεις. Αντιπρόσωπος –  Διανομέας: George Petrou Ltd Τηλ: 22 757277

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS