BEAUTYΤα smokey hair είναι το trend που κερδίζει τις εντυπώσεις στα μαλλιά

Τα smokey hair είναι το trend που κερδίζει τις εντυπώσεις στα μαλλιά

Τα ζωντανά χρώματα των μαλλιών διατηρούν σίγουρα τη δημοφιλία τους, ωστόσο, κάθε σεζόν, κάνουν την εμφάνισή τους αποχρώσεις που ξεφεύγουν από τις mainstream επιλογές.

Για το 2021 λοιπόν, το smoky hair trend είναι η πιο sexy τάση που μπορεί να υιοθετήσει μία γυναίκα. Δεν έχει σημασία τι χρώμα μαλλιών έχετε. Είτε έχετε σκούρα καστανά μαλλιά ή ξανθά, το smoky look θα γράψει άψογα και θα αναδείξει το hairstyle σας.

Παρόλο που, όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα ζωντανά χρώματα των μαλλιών είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά, δεν ταιριάζουν πάντα όλα, σε όλους. Εκεί έρχεται το «καπνιστό» χρώμα των μαλλιών -μια ήπια, πιο θαμπή όψη της ζωντανής τάσης των μαλλιών.

Το smokey hair trend είναι ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν να δημιουργήσουν statement με τα μαλλιά τους, ενώ, δεν είναι πλήρως δεσμευτικό, αφού μπορεί να γίνει μόνο στις άκρες ή και ανταύγειες.

Ένα smoky χρώμα συνήθως αναμιγνύεται με γκρι ή μπλε, για να έχουν τα μαλλιά αυτή την smoky όψη, του καπνού.

Θα πρέπει ωστόσο να αναφέρουμε, ότι ενώ τα smoky χρώματα των μαλλιών είναι τρομερά εντυπωσιακά, αυτές οι φανταστικές αποχρώσεις δεν είναι οι πιο εύκολες στη συντήρηση. Είναι σημαντικό να διαθέτετε κομμωτηριακά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών, για να μπορέσετε να διατηρήσετε υγιές αλλά και για μεγάλο χρονικό αποτέλεσμα, αυτή τη smoky απόχρωση στα μαλλιά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS