BEAUTYΤα στυλ και τα χρώματα του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ ματιών

Τα στυλ και τα χρώματα του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ ματιών

Ζωηρά χρώματα στα μάτια οποιαδήποτε ώρα της μέρας και eyeliner σε κάθε σχήμα, για looks που σίγουρα θα ξεχωρίσουν κυριαρχούν στα trends της άνοιξης.

Η κυριαρχία του μπλε  Το κλασικό μπλε είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής χρονιάς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Pantone. Έτσι είναι ένα από τα χρώματα που θα δεις πολύ συχνά σε μακιγιάζ ματιών. Από σκιές σε διάφορους τόνους, μέχρι μολύβι γύρω από τα μάτια (το μπλε μολύβι ματιών έχει κάνει την επανεμφάνισή του πρόσφατα με την επιστροφή των ’90s trends) οι αποχρώσεις του μπλε μπαίνουν στο μικροσκόπιο της ομορφιάς.

Επιστροφή στα ’80s  Φέτος η σκιά θα καλύπτει ολόκληρο το βλέφαρο μέχρι ψηλά στο ύψος του φρυδιού, θυμίζοντας έντονα τα μακιγιάζ των ’80s. Από απαλούς τόνους του ροζ και του πορτοκαλί, μέχρι έντονα χρώματα για τις πιο τολμηρές, οι σκιές θα γίνουν το επίκεντρο του μακιγιάζ.

S

 The colorful eyeliner  

Εκτός από τα διαφορετικά σχήματα στις γραμμές του eyeliner, που ξεφεύγουν από το κλασικό και περιβάλλουν το περίγραμμα του ματιού, αυτή την άνοιξη θα δούμε αρκετές παστέλ και neon αποχρώσεις, σε εκκεντρικούς συνδυασμούς χρωμάτων

Colour Blocking

Ένα από τα μεγαλύτερα trends στην ιστορία του makeup αφού εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1984 και το 2020 επιστρέφει δυναμικά, για να δώσει έμπνευση στο μακιγιάζ σου. Το έχουμε ήδη δει στις πασαρέλες των Oscar de la Renta και Christian Siriano για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα trends των makeup artists.

S

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS