BEAUTYTake care: Ποια προϊόντα είναι τα δύο νέα αξεσουάρ της τσάντας σου;

Take care: Ποια προϊόντα είναι τα δύο νέα αξεσουάρ της τσάντας σου;

Τα αντισηπτικά αποτελούν το νούμερο ένα αξεσουάρ των ημερών, αυτό που δε λείπει από καμία ρουτίνα περιποίησης των χεριών, η «ασπίδα» της προστασίας σου από τα μικρόβια. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες ομορφιάς, με αφορμή την κατάσταση με τον COVID-19, λανσάρουν τα δικά τους αντισηπτικά, που εκτός από προφύλαξη, διαθέτουν και απίστευτες μυρωδιές.

Ένα από αυτά είναι και το ήπιο αντισηπτικό τζελ (Hand Gel) της Youth.Lab με 70% αιθυλική αλκοόλη για υγιεινή και καθαρισμό των χεριών δίχως ξέβγαλμα. Με σύνθεση που σέβεται την επιδερμίδα και ενυδατώνει, αφήνοντας το δέρμα απαλό και προστατευμένο.

Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς παραβένες, γλουτένη και τρικλοζάνη.

Κα όπως είπαμε και πιο πάνω αφού ο κορονοϊός είναι κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε στην καθημερινότητά μας. Κι εκτός από τις μετακινήσεις, τις εξόδους και τις συναθροίσεις, η τήρηση των κανόνων υγιεινής και πιο συγκεκριμένα, Το ίδιο και η ψυχραιμία.

Κι αφού έχεις εμπεδώσει ότι το καλό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και το αντισηπτικό gel επιβάλλονται και εφαρμόζεις ήδη στην πράξη, τότε σίγουρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και την  αφυδατωμένη επιδερμίδα στα χέρια σου. Βλέπεις, η σχεδόν μηχανική κίνηση του να βάζεις γενναιόδωρες ποσότητες αντισηπτικού στα χέρια σου και η συχνή χρήση του μέσα στην ημέρα αφαιρούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, επηρεάζουν το pH του δέρματος, με αποτέλεσμα να προκαλείται επιπλέον ξηρότητα και ερεθισμός στην επιδερμίδα. Τα χέρια «σκάνε», η επιδερμίδα ερεθίζεται και γίνεται τραχιά.

Υπάρχει όμως λύση; Μα ναι. Η κίνηση-ματ με την πλούσιας υφής κρέμα χεριών της Youth.Lab που προσφέρει άμεση ανακούφιση, θρέψη και εντατική ενυδάτωση μακράς διάρκειας έως και 48 ώρες! Απορροφάται άμεσα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα καλύπτοντας με ένα αόρατο πέπλο απαλότητας και προστασίας το δέρμα ενώ μειώνει τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντάς τους νεανικότερη όψη.

Θες κάτι καλύτερο;

Βρες τα προϊόντα Youth.Lab σε επιλεγμένα φαρμακεία

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS