BEAUTYTerracotta Powder: Ο δυνατός πρωταγωνιστής του καλοκαιρινού μακιγιάζ

Terracotta Powder: Ο δυνατός πρωταγωνιστής του καλοκαιρινού μακιγιάζ

Το trend της τερακότα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων και όχι μόνο την κυριολεκτική, του πηλού. Από το πιο γλυκό ροδακινί έως το bold πορτοκαλί και το ιριδίζον καφέ, το μονοχρωματικό tonal terracotta makeup trend μπορεί να «μεταφραστεί» με πολλούς τρόπους, ανάλογα τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τη διάθεσή, δηλαδή αν θέλεις κάτι πιο ρομαντικό ή περισσότερο σέξι.

Η terracotta γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και «ντύνει» με κομψό, φινετσάτο τρόπο μάγουλα χείλη και μάτι, συνθέτοντας το tonal makeup που αξίζει να δοκιμάσεις.

Χωρίς να το παρακάνεις, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα λεπτεπίλεπτο στρώμα στα μάγουλα που τονίζει και κάνει το πρόσωπο πιο λαμπερό και σέξι, εφάρμοσε την ίδια απόχρωση στα μάτια (ίσως και με μια glossy σκιά) και στα χείλη με ένα πλούσιο κραγιόν σε γήινο χρώμα.

Αν με την πρώτη ματιά το βρίσκειςι too much, τότε μπορείςνα μειώσεις την ένταση με λιγότερο ρουζ, να επιλέξεις πιο διακριτικές αποχρώσεις ή να αποφύγεις εντελώς τη βάση. Σκοπός της τάσης έτσι κι αλλιώς είναι η αρμονία, στην πλούσια και στιλάτη βερσιόν της, όχι η υπερβολή.


Diorskin Mineral Nude Bronze Healthy Glow Bronzing Powder, DIOR

Terracotta Sun Trio GUERLAIN

Bronze Goddess Matte & Glow Bronzing Trio, ESTEE LAUDER

Soleil De La Mer The Bronzing Powder
La Mer

Bronze  Pressed Powder
Clinique

Sun Glow Pressed Powder, SISLEY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS