ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYThe Cleansing Ritual: Η Clinique έχει τη λύση για καθαρό πρόσωπο

The Cleansing Ritual: Η Clinique έχει τη λύση για καθαρό πρόσωπο

Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα μιας καλής skincare ρουτίνας. Αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διατήρηση της καλής υγείας της επιδερμίδας, που θα διασφαλίσει τη μετέπειτα λεία και ομοιόμορφη εφαρμογή του μακιγιάζ την ημέρα και το βράδυ θα βοηθήσει τα προϊόντα που χρησιμοποιείς να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα.

Το Clinique All About Clean All-In One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover είναι ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό γαλάκτωμα καθαρισμού, που δε δημιουργεί αφρό, ειδικά σχεδιασμένο για να διασπά και να απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων και φον ντε τεν με δείκτη προστασίας για τον ήλιο.

Μπορείς να ξεπλύνεις με νερό ή να απομακρύνεις (χωρίς νερό) το κρεμώδες ή το λεπτόρρευστο γαλάκτωμα, παρέχοντας παράλληλα στην επιδερμίδα σου μια απαλή, πολλαπλών χρήσεων εμπειρία, που αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και με έντονη αίσθηση ενυδάτωσης.

Για Ξηρές -Ξηρές- Μικτές Επιδερμίδες& για Μικτές-λιπαρές Επιδερμίδες με αίσθηση καθαρότητας και ανάλαφρης ενυδάτωσης χωρίς υπολείμματα.

How to

 Για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ από τα μάτια: Εφαρμόζεις την επιθυμητή ποσότητα από το προϊόν απευθείας πάνω σε ένα βαμβάκι, κατώντας για λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια ώστε να διασπαστεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια κάνε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ξεπλένεις με νερό ή χρησιμοποιείς ένα χαρτομάντηλο/βαμβάκι για να το απομακρύνεις.

Για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ από το πρόσωπο: Εφαρμόζεις την επιθυμητή ποσότητα στα ακροδάχτυλα. Κάνε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη ώστε να διαλυθεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια ξέπλυνε με νερό ή απομάκρυνε το με ένα χαρτομάντηλο/ή βαμβάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS